Para çaldım tövbe etsem olur mu?

Arkadaşlar bu aynı konuda 2. yazışım arkadaşlar ben sınıfımdan hocamızın doğum günü için para biriktiriyoduk bende o parayı çaldım. Bi 250 tl falan dı işte ve parayı toplayan birisi vardı o kişiye dedim o tamam dedi parayı istiyonmu dedim evet dedi şu an parayı biriktiriyorum 120 tl oluştu o na vereceğim ve şimdi sınıfım 27 kişi 2 kişiye söylemem gerekiyo yani 25 kişiye dedim bi 2 kişi kaldı 2 side erkek ve şüpheli ler acaba desem birilerine derlermi diye korkuyom 1 rine instadan dicem diğerine yüzüne gizlice dicem şimdi nerdeyse 4 kişi hariç kimse parayı istemedi ben parayı biriktiren kişiye parayı verdikten sonra herkese 27 kişiye 20 şer tl dağıtıcamçünkü 20 tl verdi herkes neysebide sonra kurstayken başka birinin sınıfında kurs yaparken sert bir top vardı onu çaldım kimin oldugunu biliyorum onada söyleyecem ve ona isterse para isterse top alıp vercem sonra bizim yan komşudan 3 adet top baş kaktüs çaldım onalrda 3 ayda nedeyse 1 geliyolar annem istedi ben aldım daha doğrusu anneme 4 kaktüs alıam 1 si top baş olacak ve onlara geri iade edecem kimseye demeden sonra ilkokuldayken fırıncı vardı ordan bi en az 50 tl mi ne almıştım her gitiiğimde 10,5,20 falan alıyodum nerdeyse onların toplamı ya 50 ya 100 hiç emin değilim ama ben 100 tl vercem tümm sıkıntı larım bittikten sonra Allahıma tövbe edecem yalvaracam ve birdaha da asla öyle işlere kalkışmayacam Sizce olur mu bunu sormak istedi (helalleşecem elbette) olur mu?

Para çaldım tövbe etsem olur mu?