Çok başarılı olan birisi mi mutlu olabilir yoksa ancak çok mutlu olanlar mı başarılı olabilir?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok başarılı olan birisi mi mutlu olabilir yoksa ancak çok mutlu olanlar mı başarılı olabilir?

İkisi de birbirini tamamlıyor bence..
Ben evvelden başarılı insanların mutlu olduklarını sanardım, meğersem öyle değilmiş, bazı kişiler hayatta tek yapabildikleri husus bu olduğundan ya da sorunlarını bertaraf etmek istediklerinden işkolik, derskolik oluyorlarmış, bazı kişilerin mutsuzlukla baş etme yöntemleri ya da mutsuzluğu unutma yöntemleri başarılı olmakmış, mutlu oldukları için başarılı değilmiş bazı insanlar. Başarı mutluluktan doğar diyen insanlar kendilerini koşullu seviyorlar bence ya da kendilerini ispat etme çabası içerisindeler, her ikisi de aslında. Her mutlu insan da başarılı değildir, çünkü bazı mutlu olan kişiler elindekinin kıymetini bilmez, nankörlük eder, kendilerini mutlu eden değerlerin kıymetini bilmezler, tepetaklak olurlar sonra da. Elindekinin değerini bilen insan mutlu olur ve emek gösteren, sebat eden insan ise, hem mutlu hem de başarılı olur. İkisi de birbirinden doğuyor, birbirini destekliyor.
Yüreğinize sağlık.
Teşekkür ederim, sizin de..
Teşekkür ederim.🌺
Rica ederim.
İkisinin de daima birbiri ile paralel olduğunu düşünmüyorum.
Çok başarı olan mutsuz da olabilir, çok mutlu olup başarısız olanda. Hayattan ne beklediğinize bağlı değişir bu durum.
Sadece şundan eminim elindeki ile yetinen, razı olup kabul eden bir nevi güzel olan benim değil, benim olan güzeldir diyen diyebilen mutlu, çalışıp, didinip emek eden, zaman harcayan ve bu dogrultuda adım atan başarılı olur şu hayatta.. Başarılı adam aynı zamanda mutlu ise bu durum katsal olarak artar, artabilir tam tersine geçerli ama bizatihi terazi dengede değildir
Başarı mutluluğu getirir mutlu insan başarılıdır asfghj ayy çok felsefik konuştum🥳🥳
“Her şanslı Ordulu değildir ama her Ordulu şanslıdır” edâsında bir cümle, ziyadesiyle felsefik, teşekkür ederim ☺️
Rica ederim, ben de şaşırdım asdfh
Cevap
5Cevap
Huzur yoksa başarı da mutluluk getirmez bilemiyorum
O başarısını paylaşabileceği kimsesi yoksa olamaz mutlu
O zaman benim mutlu olma şansım yok.
Mutluluk başarıdan
Mutluluk başarı getirir..
Başarı da mutluluk getirir..
Karma..
Aslında ikiside birbirini tamamlayan olgular bana göre. Mutluluk olmazsa başarı olmaz. Başarılı olursan ortaya bir mutluluk çıkar.
Hersey umutdan ve azimden baslar... Allah daima yardimcimiz olsun
Amin, ecmâin.
Mutlu olduğu şeylerle meşgul olanlar mutluluğuyla beraber başarılı olabilir, başarı için yola çıkanlar sadece başarılı olabilirler.
Başarı, kararlı şekilde çalışmaktan doğar. Mutluluk, hakedilmiş başarıdan doğar.
önce mutluluktan başarı doğar sonra başarıdan mutluluk bu bir döngü halini alır ve devam eder
İkiside bence birbirini tamamlayan şeyler
Kısır döngü bu
Bence ilk yumurta tavuktan çıkmıştır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?