Ben çok saf biriydim internetten o* dediler şunu bunu yap dediler ben de kndmı bozdum sonra kaçtılar?

Tanımıyo gibi yaptılar gerçekten o* yapıp kaçtılar. Çok saftım çocuktum şunu bunu yap sok diye talimat verdiler. Yaptım. Dünyanın en saf kızı olmama rağmen o*u muamelesi yaptılar. Erkeklerin hepsi böyle nefret ediyorum hepsini öldürcem. O saf kızı her kızı o*sanarak öldürdüler hiçbir şeyden haberim yoktu çocuktum daha. nasıl intikam alıcam allahm yarabbim ondan sonraki karşılaştıgım her erkek de b*kre değilsin zaten yap gitsin dedi hep erkekleri dinledim. Sonra onlar da hasta edip kaçtı. Sonra birini sevmeye kalktım vurup kaçmış herkes çöp dedi. Saf olmak akılsız olmak erkeklerin doğasını dinlemek beni böyle yaptı ben en saftan bile daha saftım hiçbir kendini koruyan kız ya da saflık taslayan ben kadar saf değildi ben dünyadaki doğmuş en saf kızlardan biriydim. Şimdi erkek doğasını tanıdım hiçbiri bu hikayeyi de sevmez. Ben de en baştan tanımam lazımdı erkekleri onlara bişi yapmamış küçük saf kızla internetten dalga geçen o erkekler kimbilir o* kızlardan neler çekmiş ya da nasıl paranoyak p*slk varlıklar o an anlamalıydım. Ama erkekleri de ben gibi sandım. şu an her yaşadığım aşamamda erkeklerden bi daha nefret ettim. Dalga geçenleri sevdim, s*p atanları sevdim, sonra en son birini sevmeye çalıştım o da psikolojik baskı yaptı kullanılmış diye daha fazla yaşayıp şans vereceğim bir erkek türü kalmadı. Hepsi aynıymış zaten hepsi şi*fren bencil kötü saftan anlamaz bu hikayeye de inanmazlar. İnansa da istemezler. Nefret ediyorum erkeklerden. Çok iyi tanıdım onları. Katil olsam yeridir intihar etsem yine yeridir. ciddiyim tüm erkekleri denemiş kadar oldum. Doğanız böyle yapcak bişi yok. O yüzden iyi bir erkek olmayacagıiçin kız bk*re olsa bile tepesine çıkacagınız için o z*rın da bi önemi yokmuş. Aslında çok da zarar vermediler onları tanımama yardım ettiler sadece. şu an en iyi tanıyan benm erkekleri. Tüm kızlar aldanma içinde kandırılıyorlar. Bişi kaybetmedim. Erkekleri tanıdım. saf bir kıza bu dünyada yer yokmuş. Erkekler saf kız da istemez kötü kız da istemez.. yıllardır bi değerim yokmuş saf olarak tersini söyleyen yalan soylüyordur. Ben yine kendim olarak çok değerliyim. Z*rınız batsın ben o z*rı erkek talimatı ile kendim bz*dum çok da tındınız fifiydiniz yani. Bu dünyada k*zlık bz*dum diye kızlarrdan intikam aldıgını sanan erkekler bile var. Erkekler umrumda değilsiniz. En bk*re kabul edeni bile etmiyor içten içe. Ben bişi kaybetmedim l*net olasıca bir erk*k düşmanı oldum katil de olabilirm yakında. Beni böyle yapan yaşadıklarım sanıyorsanız yazdıklarımı aynı b*k gibi okumuşsunuz demektir. Çünkü sadece tanımama yaradı sizi bunlar. Tanımasam da hepiniz aynısınız. İyiki de böyle oldum değiştim saflıktan çıktım. şu an beni kullananlar da umrumda değil kullanıldım diye sevemeyen erkolar da umrumda değil. Neyin paranoyasını yaşıyorsanız yasayın ben hep değerliydim erkek cinsinden.

Güncellemeler
+1 yıl
Şuanda bk*reye b*kre diye dalga geçen olmayanla da o* diyen bir cins olduğunu anladım pişman değilim sadece kötü yolla öğrendim ama şu an diğer kızların arasında en akıllı benm bi de hpv16 falan kaptırdılar ama olsun napalım saflgın acısı çıkacaktı elbet bir yerden. Onlar daha fazla kefaret öderler eminim ki. Evinde oturanın o dediği tek şey saflığı yüzünden çektikleri olur. Ama bu 2rkek cinsi hep kendini akıllı sanmaya devam edecek.
Güncellemeler
+1 yıl
Başlarına illaki hastalık ölüm gibi kötü şeyler gelecek bunun için mutluyum ama katil olmak da mantıksız değil onu anlatmak istiyorum.
Ben çok saf biriydim internetten o* dediler şunu bunu yap dediler ben de kndmı bozdum sonra kaçtılar?