Sürekli kullanıldığını düşünüyorum ve insanlardan uzaklaşmak istiyorum nasıl aşarım?

Sürekli kullanıldığımı düşündüğüm için insanlardan uzaklaşmak yalnız kalmak insanların olmadığı yerlere gitmek istiyorum. Bir işyerinde full time çalışıyorum gayet düzenli bir işim var. Müşterilerle konuşabiliyorum iletişimimde iyi. Sadece molalarımda iş arkadaşlarımdan dolayı çok sıkılmaya başladım. Genel olarak verici bir insanım cömertim. Cimriliğide sevmem. Karşılıkda beklemem. Ama genelde bişeylerimi paylaşan eşyalarım olsun yemeklerim olsun hep benim. Ve küs insanların arasında kalmaktan çok sıkıldım. Biri biriyle konuşmadığı zaman öbür kişi beni yanına çekmeye çalışıyor ve genel olarak ortada kalıyorum. Birini seçtiğim zaman molada zaman geçirmek için öbürü selam vermiyor o kişinin yanında iken. GENEL OLARAK DUYGUSAL OLARAK VE MADDİ ANLAMDA SÖMÜRÜLDÜĞÜMÜ ve bu yüzden yalnız yapayalnız bir hücrede kalmak istediğimi farkettim

Sürekli kullanıldığını düşünüyorum ve insanlardan uzaklaşmak istiyorum nasıl aşarım?