Kullanmadığım madde kalmadı kurtulamıyorum bu illetten tamamen tükendiğimi hissediyorum artık kendimi tamamen maddeye adamış bulunmaktayım o olmadan hiçbir şeyden keyif alamıyorum napmam gerek nasıl bir tedavi yöntemi bulmam gerekiyor
2 ay
Madde kullanımını nasıl bırakabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
7Görüş
Sabir gerekli ve sana ve eksilerini yaz kağıda motive etsin seni madde kullanmanın altında yatan gerekçeleri bul ve onlarla savaş oncelikle
Yeşilay danışmanlık merkezinden ücretsiz yardım alabilirsin araştır
met se işin zor uyuşturucu bırakma hattını ara 192 mi neydi
Keşke sadece o olsa
olsun yardımsız imkansız gibi bir adam oda uyuşturucudan kurtulmuş onu bul hayalhanme çıktı videsou
Amatem e gitmeye ne dersin
AMATEM denedin mi?
Başından salmaya bakıyor onlarda
Yani kendi başına çözmek istiyorsan öncelikle sosyal çevreni değiştirip, kakabalık içinde olmalısın. Yanlız kalmamalısın. Uğraşacak bir iş tutmalısın. Bu senin için başlangıç olabilir.
Bırakmak için merkezler var onları deneyebilirsin
İlgilenmiyorlar
Para nasil buluyob
Destek al
İlgilenmiyorlar canım benim başından atmaya çalışıyorlar bir an önce
Gittiğin yer ücretli mi ücretsiz mi
Ücretsiz ücretli olan yerlerde var tabiki ama çok pahalı
Merak ettim acaba nasıl başladın kullanmaya ailevi sebeplerden ötürü mü
Arkadaş çevresi birazda meraktan sonuç bağımlı bir hayat ve bu bağımlılığın tedavisi olduğunu sanmıyorum çoğu arkadaşım bırakıp geri döndü bırakılmıyor sadece ara veriliyor
Bence sen her şeyden önce bi arkadaş çevreni değiştir seni pozitif şeylere yönlendirecek bir ortam lazım tanıdığım bi abla vardı onda da bağımlılık vardı çevresindeki herkes ona destek oldu (ben de dahil) spora yöneldi şu an kaybettiği yıllara yanıyo
Denedim şehir bile değiştirdim dayanamadım tekrar geldim umarım o ablan tamamen bitirmiştir de başlamaz tekrardan ölümden başka çare yok bana bu hayatta
Yok geri döneceğini sanmıyorum profosyonel yüzücülük yapıyo, sporun da çok etkisi oldu mesela madde kullanırken aşırı zayıftı şu an sağlıklı zinde
Ne içiyon
Meth lili jam roche extzy sknk
Yazık. Çok üzüldüm gerçekten. Akranların sinemaya tiyatroya cafede kahve içmeye giderken sen meti iç günlerce uykusuz ve aç kalıp rezil ol. Ortamdaysanda bolca torbacıyla seks yap.