teşhisi koydum oblomov olduğumu öğrendim arkadaşlar
neyse gidip biraz daha uzanayım

teşhisi koydum oblomov olduğumu öğrendim arkadaşlar
neyse gidip biraz daha uzanayım
Ah şu sınavlar, ödevler, sorumluluklar yok mu canımdan bezdirdi yahu 🤦♂️ Ertelemelerimizin baş sebebi bu hep
Hayatta her gün yeni bir fırsattır benim için yeni bir şans kapısı açılır veya kapanır Orası biraz da insanın kişisel gayretini ve hayata karşı verdiği mücadeleye bağlıdır Daha doğrusu doğru orantılıdır yine de bir şeylerin peşinden koşmak mücadele etmek iyidir her şeyin başı sağlıktır Bunu bilerek yaşamak gerekir hayırlı günler
Cevap
6Cevap
bence sabretmek geriyor
bence de sabretmek gerdiği için artık her şeyi erteliyorjmm
Aslında hayat bizi kendi istegine göre başlatıyor :) uğraşıyoruz degiştirmek için
İnsan böyle şeyleri sadece kendisi yaşıyor sanıyor 😂
öyle değil mi kendi iç dünyamızda 😂
o da güzelmiş benimde öğrendim sandıklarım yanlış çıkınca ruhum çekiliyor 🥴 olsun rutini devam ettirmen de güzel bir anda artmaz zaten
branşın ne? hangi hocalardan dinliyorsunuz bir de öyt falan
himm ben YouTube dan dinliyorum da bazı dersleri kimden dinleyeceğimi belirleyemedim araştrııyorum
öğrenme ve pg yi yargıdan dinliyorum ölçmeye de bakarım teşekkür ederim
evet benim hocam ders notları ve denemeler var , soru bankası olarak da pegem. sen peki? tarih derya deniz bitmiyor derken coğrafyaya başladım sorum olursa size sorabilir miyim?
pegemi kitaptaki çözümlerden anlamaya çalışıyordum acaba başka video çözümü var mı ki. d teşekkür ederim hocam incelerim bu yayını da
Her günümün özeti
Hayat devam ediyor
Aslında hepimizde biraz oblomovluk var
Harikasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?