23 yaşındayım ismim Mert yıllardır çabalamama rağmen şimdi sıfırdan bir hayat kurmam gerek tavsiyeleriniz nelerdir?

Benim kendi ailemle yaptığım bir meslek var tekne imalatı yapıyorum fakat babamla geçmişten beri anlaşamıyorum kapalı kutu bir adam son 1 yıldır bir kaç kez işten ayrıldım çünkü çok fazla insan içinde bana karşı sert tutumları ve davranışları oldu annemde babamın yıllardır hatalarına rağmen onu savunuyor annem bizzat geçmişte babamdan defalarca şiddet görmüş birisi ben şimdi sıfırdan bir hayat kuracağım ama maddi durumum yok yıllarca maaş bile almadım babamdan ve benim mesleğim her yerde olan bir meslek değil psikolojik olarak bunalımdayım her şeye sıfırdan başlamak o kadar zor geliyor ki ramazan bayramı geliyor ve bayramdan sonra işe girsem bile 1 ay sonra maaş alacağım paramı idare ediyorum kendi psikolojimi idare ediyorum her şekilde alt üst oldum tavsiyeleriniz nelerdir

23 yaşındayım ismim Mert yıllardır çabalamama rağmen şimdi sıfırdan bir hayat kurmam gerek tavsiyeleriniz nelerdir?