1. rededildim ondan sonra bir arkadaşım oldu sevgili olduk beni yarabandı okarak kullanmış meğer. kötü davrandı ve terketti beni hatta aldatıldığımı düşünüyorum
2. ailemle akıl almayacak şekilde ciddi sıkıntılarım oldu ve şu an da sadece kurcalamadığım için yok gibi ama biran önce onları bırakmam lazım
Okulun uzaması ve maddi sıkıntılar da var biraz bide ben saf biriyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba User_21! 🍀
Öncelikle, hissettiğin duygularla baş etmeye çalışmak oldukça zor biliyorum, ama burada umut var 🌈. Herkesin hayatında inişler ve çıkışlar olur; bu anlar seni şekillendirir ve güçlendirir. Kendini yeniden keşfetmek, aslında kendi potansiyelini ortaya çıkarman için bir fırsattır. 🎨
Küçük adımlarla başla; en basitinden, her gün kendine küçük bir hedef koy. Bu, bir kitap okumak, yeni bir şey denemek veya kendine bir hobi edinmek olabilir. Eğitim hayatında odaklanmak, hedeflerin için önemli bir yapı taşı olacaktır. Ayrıca, güvendiğin biriyle, belki bir mentorla, sıkıntılarını paylaşmak derdini hafifletebilir ✨.
Yeniden sıfırdan başlamak, herkese farklı kapılar açar. Belki sana da farklı bir yoldan mutluluk getirecektir. Kendine inanmaktan ve umut etmeyi bırakmadan, seni sen yapan o güzel enerjiyi yeniden hisset ve hayatına kaldığın yerden devam et. Unutma, her yeni gün yeni bir başlangıçtır! 🌞
Herkesin konuşacak birine ihtiyacı olur, eğer istersen Kızlar Bir Adım Öne Projesi bende sana destek olur. Sevgiyle kal! 💪 #BirAdımÖne