18 yaşındayım hala tek başıma uyuyamıyorum kardeşimin yanına kıvrılıyorum. evde falan da tek kalamam. korku filmi izleyen birisi de değilim fakat ilkokul çağında yaşıtlarım tarafındn anlatılan cinli hikayeleri birkaç kere dinledim ve o zamanlardan beri böyleyim. evde tekken odaların kapıları kendiğinden açılacak ve insan görünümlü yaratıklar üstüme yürüyecekmiş gibi hissediyorum. karanlıkta ruhların çıkıp beni boğacağını düşünüyorum. değil tek başıma uyumak, uyumak için yatağa bile tek başıma girmeye korkuyorum. daha önce görmeye korktuğum şeylerin hiçbirini görmedim fakat beynim o kadar hastalıklı derecede kafamda kuruyor ki bir gün şizofreniye döner de görmeye başlarım diye çok korkuyorum. aileme terapiste gitmekten falan bahsettim ama sorunlu biri olduğumu söyleyip geçiştirdiler ne yapabilirim
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hiç takma aynı şeyler bende o konular üstüne konuşunca film izleyince falan oluyor sonrasında unuttum mu takmadım mi geçiyor ne kadar çok düşünürsen hayal edersen o kadar çok başına gelir bu düşünceyi sildin mi hiç birsey olmaz sana korktuğun zamanlar aç videoizle birşeyle ilgilen biriyle konuş zaman gexir kafan dalgisin hicbirseu kalmaz emin ol
Çocukluktan kalan bir travma bu 👍🏻 zamanla atarsınız ama üzerinizden. Eminim karanlıktan korkma da var 👍🏻
evet karanlıktan da korkuyorum nasıl atlatsbilirim
Çocukluk travması bu. O kadar çok gençte var ki bu. Erkek ya da kız farketmiyor. Erkeklerde de var, yalnız değilsin bu konuda..
yalnız olmadığımı tahmin ediyorum zaten sürekli internetten araştırıyorum benle aynı problemi yaşayan insanlar var mı diye, nasıl aşıyorlar bunu merak ediyorum
Online psikologlar var bu konu üzerine. Laptopundan görüşüyorsun haftada 1 defa 2 saat. Ama fiyatlarını bilmiyorum.
Yalnız değilsin cinler var şeytanlar var melekler var yanında en önemlisi Allah var hickimse yalniz değil
Rehberlik öğretmenine gidebilirsin. Ailenden gizli devlette psikiyatriye gidebilirsin vs
Bilime yönel ogren böyle saçma şeylere inanıp korkmaktan kurtulursun
hiç elimde değil hep okumaya öğrenmeye çalışıyorum falat bilinçaltıma kabullendiremiyorum
Aç felak surelerini vs oku. boş ver çok kafana da takma. Her insan hayatının bir döneminde hassaslasabiliyor. Geçecek:)
annem dinine çok bağlı birisi hep yatmadan önce kaç kere hangi duaları okumam gerektiğini söyler, hep de okurum, korktuğum şeylerin başıma gelmemesine rağmen korkum hiç azalmaz kendimi tekrar yatağımdan fırlayıp kardeşimin yatağına koşarken bulurum nasıl geçecek ki
Kıyamam ki:) güzelim hem yaşın küçük hem de biraz kırılgan yapın var sanırım. Biraz akışına bırak.
evet öyleyim:( ama akışına nasıl bırakıcam ki
Kafanı dolduracak şeylerle uğraş. Mesela geceleri yataga girdiğin esnalar boş boş düşünür insan. O saatler için de çok akıcı bir YouTube kanalı ya da dizi bul. Unutturur
çok teşekkür ederim
Rica ederim:)
Bence yanına bir arkadas al sürekli
bilemiyorum keşke
yok mu sana yoldaş olacak biri arkadaş
hep yalnızım
Yalniz kalma ya sohbet et bari ne bileyim yakın olsa
psikologa gitmelisin
Sevgili yapıp onla uyuyabilirsin
Bilinç altı yerle bir
kendine güven yalnız klamasın
büyüyünce geçer kanka boş ver
Bildiğin duaları oku
Doktora git
psikiyatri mi
Evet
üniversitede napcan
aynı odada bilmem kaç kişi kalınan öğrenci yurduna yerleşirim muhtemelen
Hmm şu an kaçsın lise bitti
Mi
2023te mezun oldum bu sene sınava giricem tekrar
Hmm ben de öyle yurtta kalıyorum ya dediğğn gibi güzel oluyor unutursun. Ben de sen gibiydim takma çok😊
Gizliden çıkıyım mı taktik verirm istersen
olur
Çıktım gelsene
Çıktım
gözükmüyor
Hızlı ol
Hızlı
takip attım
Yazdım