Arkadaşlar ben yalnız kalmaktan çok feci derecede korkuyorum galiba hayattaki en büyük korkum bu yalnız başıma hiçbir şey yapamıyorum yapmak istemiyorum yalnızken yürümek bile istemiyorum
Ama kendi başıma bir şeyler yapmalıyım bunu yapmam gerek kimseye bağlı olmak bağlanmak istemiyorum artık kendi değerimin farkına varmak kimseyi yanımda tutmak için çabalamak istemiyorum
Hayatımdan hiçbir insanı cikaramiyorum hayatımdan bana zarar veren beni üzen kişiyi cikaramiyorum ya bu çok kötü bir durum hayatımdan çıkmamaları için resmen kendimi yiyorum her şeyi yapıyorum bunu aşmalıyım sanki her zaman yanımda 7 24 konuşabileceğim görşebileceğim sevgilim olmalı ya da arkadaşım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İnsan yalnız kalınca Allaha daha yaklaşırmış, anlamaya çalış.
Geçmişte ayrılık yaşadığın bi arkadaşın filan olmalı tranva tarzı seninle küsmüş filan bi süre yanlız hissetmene sebep olmuş birileri oldumu boyle bisey
Liseye başladığımda sevgilim oldu 4 sene sürdü ve her an onlaydim ayrilinca çok büyük boşluğa düştüm
Hmm temelinde bu var gibi
Bidaha bu durumu yaşamaktan korkuyosun ve insanlara kırılsan bile yanlız kalırım diye gitmiyosun
Bende senin gibiydim ama ALLAH var
Bu yolda birlikte yürüyelim mi?
Evet yaaa jghjj
Özelden cıkayım mı? ne dersin şakam yoktur 🙃
Sen de mi böylesin 😂
Böyle değilim açık olmam gerekirse yalnız bırakmayacağım sahip cıkacağım ömürlük bir kadın olsun istiyorum hayatımda. 😉😏
İşte illaki sonrasında bırakıyorlar kdkxx
Hayır bu güne kadar hiç bırakmadım ilgiliyim temas bağımlısıyım, değer verip seviyorum sonra cette görüp gidiyorlar : )))) çok normal değil mi? sen böyle misin peki gider misin?
cepte*
Gitmemek icin aşırı çaba sarf ediyorum da
Başta çok iyi aşırı ilgi görüyorum sonrasında aşırı değişiyolar
Sana ilk başlarda nasıl davranırsam sonuna kadar öyle gider. Çünkü bir insanı karsıma alıp konuşmasını anlaşmasını biliyorum. açık sözlü ve ne istediğimi bilen fikirleri ve çözümleri olan bir insanım. İnsanı değiştiren şey ise kararsızlıktır.
Bilmiyorum ama hep böyle oldu
Başta tam istediğim kişi diyorum zaman geçtikçe tam tersi oluyor
Sanırım bunun seninle alakası yok zaman geçtikçe başkalarıyla gizliden flörtleşen veya ona ilgi duyan bir kadın/erkek gördüklerinde ve bu kadın/erkek daha iyi bir seçenekse emin ol cinsiyet farketmiyor karakter meselesi o yüzden oluyor bunlar. O aradağın kişinin karakterinin oturması gerekiyor evet ben bu kadına değğer veriyorum seviyorum diyorsa anlamanın tek yolu var o yolda birlikte yürüdüğünde sana destek oluyor mu , kötü günde yanında oluyor mu seni kırdıgında gönlünü alıyor mu kaybetmekten korkuyor mu...
Ne diyorsun mutlu olmak istiyorum artık , başladığında bitmesin istiyorum şans verelim birbirimize ne dersin?
Kesinlikle öyleyim ya
Günaydınnn gizliden cıkayım mı yalnız kalmayacaksın bundan sonra?
Gizliden çıkabilirsin
çıktım
nerdesin?
Of girmeyi unutuyorum buraya kalıyor öyle
Bir daha unutma ama : ) burada kalmasın gerçekleştirelim. geldiğinde gizliden cıkıcam hadi bekliyorum
Unutmadım ya bu defa jdjxkx
çıktım gizliden hadi
Ben de unutturmam zaten : ))
😂😂😂
çok bekletiyorsun beni neden?
arada bir bakar mısın siteye de ona göre knsalım? : )
Bakiyorum
gizliden cıkıyorum bu sefer olsun
Tamamm
Seni bekliyorum mesaj t- kip at
Gizliden cıktım hala neyi bekliyorsun anlamdım?
bir sey soracağım bekletmenin amacı ne gizliden cıkmama rağmen? Yani insanlar görsün diye mi uğrasıyorsun merak etme tanıştıktan sonra aramızda gelişen duruma göre tüm KS duyacaktır bunu. herkese ilan ederim seninle birlikte oldugumu
Ne alakası var ya buraya girmiyorum öyle sürekli burada değilim yani ondan dolayı kalıyor
Yoksa girdiğimde de hiç cevap vermezdim dediğin gibi olsaydı
o zaman girdiğinde bildirimleri aca-r mısın
Sitenin basında 2-3 dk kalsan yeterli olacak ☺ ondan sonrası bizi güzel yarınlar bekliyor olacak.
Bildirimleri nasıl acacam
Telegram kullanıyor musun?
Burayı kullanmıyorsun ben de normalde kullanmıyorum pek fazla arada girip soru cevaplıyor soru soryordum. o yüzden buradan başka sık kullandıgın bir platformu söylersen ona göre oraya geçelim.
Yasin kaç seniin
30 yasındayım sen?
20
Anlaşabiliriz birbirimizi anlayıp dinledikten sonra her şey güzel devam eder.
Öyle mii
Arkadaş olarak başlayacağız normal sohbetimizi yaparak ilerleyecek her şey. Baktık güzel gidiyor bizden olur ona göre yolumuzu çizeriz. yeter ki açık sözlü olalım birbirimize karşı. yanlışları eksikleri hataları ve doğruları iyi yönlerimizi kısaca + - olan herşeyi oturup konuşabilelim.
Şu sıralar depresyondayim
Kim değil ki hiç problem değil sana iyi gelceğimden şüphen olmasın
Sadece bana güvenmeni istiyorum.
Yasın kaçki
20