Siz hiç böyle bir şey duydunuzmu ya da görüşünüzü 🤔🤔🤔🤔?

Şimdi babam 2 gün önce bir misfir gelecek dedi bizde hazırladık yemek yecekler mis neyse dün benim kursum vardı ben gittim

Geri geldiğimde kapıyı açtım yani bu duruma hala alışmış değilim burdaki insanlar çoğu ayakkabı gimez terlik giyer baktım terlikler var girdim mutfağa

Kardeşim bana dediki ben ev hanımıyım bende kardeşim hiç is yapmaz bende ona gülmeye basladim sonra annem ve kardeşim bakıp gülüyorlardı bende v var dedim

Onlarda dediki kadin kapalı ymis içeriye girdi sonra başörtüsünü çıkardı babamın önünde birde başka adam vardı

Sonra kadin mutfağa gelsi sürekli ben ev hanımıyım dededi duru her kulağında 5 küpe her bir ayağında 2 halhal ve bütün parmaklarında yüzük vardı birde 52 yasindaymi ben kendimi gülmemek icin gerçekten zor tutum 😂😂🤣😂

Neyse kızından bahsetmeye başladı eğer kizin biraz kilo alırsa bende sandım ki diyet yapması icin desteklemek falan iyi bir anne diyecektim içinden o sırada dediği şey anne ben amilat olmak isterim hemen ol sana para vereyim git yaptır dedi ben şooook 😳😳😳😳

Bende gülmemek icin kafamı geğirdim başkalarına bile yüzük takmışti sonra dediki bazen her beş vakit namaz kılarım ve kuran okurum nasil bir tepki verirsiniz bu arada burdaki insanlar ramazan gelince başörtü takar ramazan bitince çıkartırlar gerçekten ben İstanbul'da ne kadar yaşadım böyle ne bir şey duydum nede gördüm 🤔🤔🤐😳

Güncellemeler
+1 yıl
Ben sadece ger gördüğümde şaşırıyorum çünkü büyüdüğüm ortam biraz farklıydı alışamıyorum bazılar başörtüsünü sokağın önünde çıkartıp tekrar takıyor mesela🙂🙂
Güncellemeler
+1 yıl
Ben hala şaşırıyorum burdaki insanlar kadin sokağın önünde başörtüsünü çıkartıp tekrar takıyor çok normal bir şeymiş gibi hele burdaki abiye lerden bahsetmiyorum bile sanki gelinlik gibi bilmiyorum belki başka bir ortamada büyüdüğüm icin bana deyişin geliyorda olabilir 🤔🤔🙄
Siz hiç böyle bir şey duydunuzmu ya da görüşünüzü 🤔🤔🤔🤔?