Çakmak Büyüsü diye bir şey duydunuz mu?

Abimde kalmaya gittim dün salonda koltukta uyuya kaldı bende tv karşısında film izliyordum. Abim yalnız yaşıyor. Abim hafif hafif sesler çıkartmaya başladı boğuluyor sandım 4-5 saniyelik bir şeydi Sonra sıçradı yerinden ... bana şu verirmisin dedi ödüm patladı vallahi. Sonra rüyasında beni gördüğünü söyledi. Tatil yerinde akçayda kordonda çok güzel bir kız görmüş çekik gözlü kırmızı rujlu ama çok güzel bir kızmış kardeşin nerde demiş kız abim de bilmiyorum demiş eve gelmiş bana bakmış sonra dışarı çıkmış beni aramaya başlamış. sonra kızı yine görmüş arkadaşın da kardeşini buldun mu demiş abim kızdan etkilenmek yerine çok ürküyormuş hayır demiş o da kardeşine çakmak büyüsü yaptılar git kardeşini bul demiş. Abim koşarak tekrar eve gelmiş sonra rüyaasında kendi evinde görmüş kendini yerlere kadar perdeler uzunmuş kırık beyaz ve rüzgar varmış evde bakmış bana yine bulamamış sonra yattığı koltukta bir adamın ayaklarını görmüş kendisini göremiyormuş abimi boğmaya başlamış abimin sadece ismimi söyleyerek sıçradığını biliyorum sizce bu rüya saçma mı anlam çıkartmalımıyım.
Çakmak Büyüsü diye bir şey duydunuz mu?