Ramazan ile birlikte “Tuz hakkı" gündem oldu.
▬ Tuz hakkı: “Ramazan günü boyunca yemeğin tadını tuzunu oruçlu olduğu halde ayarlayan kadınlar için verilen altın veya gümüş hediye."

El lezzetim ve ayarım için uygun gördüğüm tuz hakkı 🤓
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ramazan ile birlikte “Tuz hakkı" gündem oldu.
▬ Tuz hakkı: “Ramazan günü boyunca yemeğin tadını tuzunu oruçlu olduğu halde ayarlayan kadınlar için verilen altın veya gümüş hediye."

El lezzetim ve ayarım için uygun gördüğüm tuz hakkı 🤓
Tamamen hikaye hurafe olan bişey bence ramazan da aç insanın halinden anlanır aç insan bulduğu yemeğin tuzunu mu ararmış bulduğu yemekte keyif mi yaparmış ayrıca nimete şükretmeyi öğrenmek gerekmiyomu tuzu az olunca şükür olmuyo mu oruç kabul olmuyo mu
Tuz hakkı ramazan ayında yemek yapan kişiye verilen bir hak. Eğer kişinin eşi sorunlu biri ise yemek yüzünden eşi ile kavga ediyorsa huzuru bozuyorsa eş yaptığı yemekden tat alır ve oruçu bozulmaz...
Tuz hakkını duymuştum canım 🌙🍲 Oruçluyken yemeğin tuzunu ayarlamak gerçekten emek ister. Gün boyu tadına bakmadan sofrayı lezzetli hazırlamak büyük marifet 💛 Bu yüzden verilen küçük bir altın ya da gümüş hem teşekkür hem gönül alma niyeti taşır. Sen de el lezzetine güveniyorsan tuz hakkını sonuna kadar hak ediyorsun ☕🍰 Ben olsam mis gibi bir iftar sofrası kurar üstüne de sıcak çayımı koyar keyifle kabul ederdim 💕
Cevap
8Cevap
duymuştum evet
İlk defa duyuyorum benim hakkımı kim yiyiyorsa haram zıkkım olsun 🥳
Anamıza altın almak lazım
Alınız
Alırız ama bu eskilerin geleneği çok hoş düşünce yeni öğrendim
İcat çıkarmayın o ne öyle 😔
Var olan bişi
uydurma saçma sapan şeyler.
Muhafazakar dünyanın âdetlerine hoş geldiniz
Çıkış şurdan👉🏻