Karşındakine verici davransan olmuyor, peki kötü davransan daha çok mu düşer sana?
Kaçan kovalanır
Ben değer veririm, anlar anlamaz kendi bilir
İnsan kendini seveni sevmiyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Karşındakine verici davransan olmuyor, peki kötü davransan daha çok mu düşer sana?
Hayır elbette, kendimi göz önünde bulundurarak yorum yapacağım... eğer bir insan karşındaki kişiye saygısı yoksa sizin deyimininizle umursamaz davranıyor ise hayatımdan çıkarmak için bütün iletişimi keserim.
Kısacık hayatta ne ego bu! Kimse kimse ile zorla görüşmek zorunda değildir, kimseyi de zorlamiyoruz zaten 🤷🏼
Sohbetini sevdiğiniz, samimiyetine güvendiğiniz insanlarla karşılaşırsanız aldığınıniz değere tam anlamıyla eş değer bir karşılık verin böylece hayatta daima net olursunuz, naçizane benim düşüncem bir soğuk bir sıcak yapan insanlarla iletişimi kesiyorum, ya net ol ya da benden beri ol. Vs vs...
sayılı zamanımı küstah egoist kendini bilmez insanlarla geçirmem, kimseye de böyle davrandığımı düşünmüyorum. Nezaket herkese yakışan bir şey ancak kötülüğü kimseye yakıştırmıyorum.
özsaygı önemlidir. özellikle korumak daha çok önemli. size karşı yapılan herhangi aşağılayıcı bir davranışta had bildirmeniz gerekir. kendinizi kullandırmak başlı başına kendinize saygısızlıktır.
Cevap
2Cevap
Evet öyle.. iyi insanlar sevilmiyor kötüler ya da ilgisiz davrananlar seviliyor her zaman
Fazla iyilik suistimal edilir cepte gozukulur değeri düşer ama kötüler unutulmaz cidden kendimizi kabul ettirme çabasına gireriz
maaalesef eevt cünkü insanların cogu ezik ve biri onları sevmeyince icgüdüsel kednilerini ona sevdirmeye calisip ego tatmini yasamak istiyorlar
Kişilik olarak kendine değer vermeyen biri unursamaz kötü birinin peşinden gider aklı olan gitmez
Biz buna cooll diyoruz. Karizmatik ve yakışıklıysan, maddi manevi yönden güçlüysen. Kadınlar inanılmaz bir çekim hissedecektir. Ne kadar tavır yapsanda ilgisiz olsan da çekici geleceksin.
evet daha çok çeker
Değer vermezsen değer görürsün
Karaktere bağlı
Evet öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?