İlgisizlik yüzünden başkalarıyla konuşulur mu?

2 senelik bir ilişkim var çok yıprandık ama her zaman toparlandik çok güzel zamanlarimiz oldu son 2 aydır bazı sorunlarım var sevgilimle ilgilenemedim bunun yüzünden küslük oluyordu kavga oluyordu sonra sorunlarımı çözünce tekrardan devam ettik bu küslük sürecinde bile yine konuşuyorduk normal olarak Her neyse buluştuk biyerde oturduk telefonundan film açtı izlemeye başladık sonra birden biri yazdı buna hiç tanımadığım numara biyere yolculuğa gidicekti o gün sevgilim gelen mesaj buydu (Naptın gittinmi?) Önce sordum bu kim diye yengemin akrabası dedi yalan söylüyorsun dedim sonrada biraz sorgulayinca arkadaşım dedi numarasini gördüğüm anda kendi telefonuma kaydettim o an oda yanimdaydi sonra çektim gittim umursamadi bile sonra çocuğa yazdim konuştum bimde kasiyermis tanismislar konuşmaya başlamışlar 2 aydir tanisiyolarmis tüm aklimdaki soruları sordum konuşma ekran görüntüleri istedim ve o an sevgilimde olanları boyle anlatti (bimdeki indirimleri falan öğrenmek için tanıştım numaramı verdim sadece indirimler üzerinde konuşuyorum başka bişey yok) demişti bunun üzerine çocuktanda dinledim olanları mesajları falan attı pek indirim olayı yok tamamen sohbet muhabbet flört tarzı konuşmalar vardı. Sevgilim sevgilisinden ayrıldığını falan soylemis geceler boyu konuşmalar falan sonra sevgilim çocuğu engelledi bana pişman olduğunu söyledi ilgisiz davranmisim bir süredir bu yüzden konuşmuş canım yaptığını söyledi sonra aynı şekilde bir kişi daha olduğunu öğrendim hemen hemen aynı şekilde hepsini öğrenince tüm güvenim yıkıldı şoka girdim sadece sizce böyle biseyin affı olur mu aldatmaktan başka bişey değil gibi geliyor bana benim en ihtiyacım olduğu zamanlar bana görüldü atip telefonlarimi acmayip onlarla konusuyordu sizce ne yapmam gerek
İlgisizlik yüzünden başkalarıyla konuşulur mu?