Hata yapiyorum uzuyorum ama ozur dileyemiyorum agzimdan cikmiyo bi turlu. Sanki dileyince karsimdakinin gozunde kuculecekmisim gibi hissediyorum. Bana olan sayisina kaybedecekmis gibi geliyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Saygisini kaybedecekmis gibi geliyor. uzdugum icin kendimde cok uzuluyorum sonra.
Arkadaslar ozur dileyemiyorum hic bi sekilde ben narsist miyim?
Hissetmiyorum. Bag kuramadigim icin basta o insan gelip geciciymis gibi geliyor. Ama sonra hayatimdan bu yuzden cikinca cok uzuluyorum. Arkadas dost edinemiyorum. Kendimi cok kapatmisim. Olanlarla da iletisimim cok yuzeysel. Ailemle vs de oyle yuksek bi dagin zirvesinde yapayalniz gibiyim.
Utanc. Kendimi;her seyi hatasiz ve dogru yaptigima inandirmaya calisiyorum ama insaniz hata yapiyoruz Hele ki yasadiklarimdan sonra hic bi sey icin fazla kafaya takmamam gerektigi yonunde karar almistim hayatimi surdurebilmem icin oyle olunca da kira doke yasamaya basladim umursuz bencil bi insan oldum. Bazen kendimden bile cok soguyorum nefret ediyorum.
Hata yapıyorsun yapabilirsin. Bu gayet normal. İnsanız ve hata yaparız. Mükemmel değiliz. Olmak zorunda da değiliz. Kafaya takmaman değil, bunları aşman için yüzleşmen gerekiyor belki de. Kendine bu kadar eziyet etme. Sana bencil olduğunu bir başkası söylemiyor, bunu kendi kendine sen yapıyorsun.
Soyluyorum ancak inandiramiyorum kendimi unuttum once ki hayatimi baska biri yasamis gibi. Sirf hatirlayayim diye o zaman dinledigim muzikleri izledigim filmleri aciyorum. O zaman ki gibi yasamaya calisiyorum bi sure oyle hissetsem de sonra etkisi geciyo icsellesmeden. Butun deger yargilarimi unuttum yenilerine yenisini koymaya calisiyorum.
Bak bunun için bilinçaltını inançlarını fark etmen ve nasıl değiştireceğini bilmen gerekiyor. Bunun için ya psikoloğa git ya da işinde iyi bilinçaltını dönüştürebilen bir işinde profesyonel biriyle çalış. Sonrasında tekrar edeceksin. Ama şimdi kirlenmiş bir havuzun içine bardaklarla yeni fikirler eklemek gibi. Ama çok kirli o havuz. En kolay yolu da o havuzu fark etmek ve nasıl temizleyeceğini öğrenmek.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence olabilir
Kimden neyden ne için dileyemiyorsun? Özür dilemek senin için ne demek?
Yani çok şey var bence içinde bunları bulman dökmen lazım.
Hissetmiyorum. Bag kuramadigim icin basta o insan gelip geciciymis gibi geliyor. Ama sonra hayatimdan bu yuzden cikinca cok uzuluyorum. Arkadas dost edinemiyorum. Kendimi cok kapatmisim. Olanlarla da iletisimim cok yuzeysel. Ailemle vs de oyle yuksek bi dagin zirvesinde yapayalniz gibiyim.
Cok utaniyorum ozur dilerken sokak ortasinda soyunuyomusum gibi hissediyorum.
Sokak ortasında soyunuyormuşum gibi dedin bunu açar mısın?
Bu senin için ne demek?
Utanc. Kendimi;her seyi hatasiz ve dogru yaptigima inandirmaya calisiyorum ama insaniz hata yapiyoruz Hele ki yasadiklarimdan sonra hic bi sey icin fazla kafaya takmamam gerektigi yonunde karar almistim hayatimi surdurebilmem icin oyle olunca da kira doke yasamaya basladim umursuz bencil bi insan oldum. Bazen kendimden bile cok soguyorum nefret ediyorum.
Hata yapıyorsun yapabilirsin. Bu gayet normal. İnsanız ve hata yaparız. Mükemmel değiliz. Olmak zorunda da değiliz.
Kafaya takmaman değil, bunları aşman için yüzleşmen gerekiyor belki de.
Kendine bu kadar eziyet etme. Sana bencil olduğunu bir başkası söylemiyor, bunu kendi kendine sen yapıyorsun.
Insan kazanabilecegim yerde bu yonum yuzunden kaybediyorum hep bazen disarda ki Boyasina cok ozenilmis ama ici virane bi ev gibi hissediyorum kendimi
Ben hayati yasamayi ogrenemedim bi turlu
Öğrenebilirsin. Yapabilirsin. Kendine iyi şeyler söylemelisin sadece
Soyluyorum ancak inandiramiyorum kendimi unuttum once ki hayatimi baska biri yasamis gibi. Sirf hatirlayayim diye o zaman dinledigim muzikleri izledigim filmleri aciyorum. O zaman ki gibi yasamaya calisiyorum bi sure oyle hissetsem de sonra etkisi geciyo icsellesmeden. Butun deger yargilarimi unuttum yenilerine yenisini koymaya calisiyorum.
Bak bunun için bilinçaltını inançlarını fark etmen ve nasıl değiştireceğini bilmen gerekiyor. Bunun için ya psikoloğa git ya da işinde iyi bilinçaltını dönüştürebilen bir işinde profesyonel biriyle çalış. Sonrasında tekrar edeceksin. Ama şimdi kirlenmiş bir havuzun içine bardaklarla yeni fikirler eklemek gibi. Ama çok kirli o havuz. En kolay yolu da o havuzu fark etmek ve nasıl temizleyeceğini öğrenmek.
Bi kere gittim psikologa yine gitmeyi dusunuyorum
Tamamdır çok güzel😇👏
Tesekkur ederim
Neye inanacagimi da sasirdim inandigim her sey yikildi tek tek simdi sadece icimden gelen sesi dinliyorum