Ailesiz büyümüş bir insanım 18 yaşımdan beri çalışıyorum açıktanda bilgisayar promramcılığı okudum İstanbul'da güzel bir otelde bilgi işlem uzmanı olarak çalışıyorum ayrıyetten 3-4 arkadaşımla yazılım işi yapıyorum bi arkadaşımlada e ticaret üzerinden satış yapiyoruz kıyafet ayakkabı vs günümün 16 saati ayakta geçiyor hafta sonu farketmeksizin cidden tek bir isteğim bu hayatta bir yuva kurmak evlenmek hiç sevgilimde olmadı zaten buna hazır birisi değilim sizce yaptığım şey mantıklı bir şey mi cidden çok yoruldum artık
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Biraz da ara ver bu yaşta kendini bu kadar da yorma bence yeterince çalışmışsın kendini geliştirmişsin
Para lazım :)
Herkese lazım ama sağlıkta lazım bunu da biliyorsun dimi
Evet
Güzel iste iyi yerlerdesin etrafindan çevrenden bul birini evlen yuvani kur mutlu ol arada kendini de mutlu et aktivite yap hep iş olmaz zaten
Zamanım yok :( çevremdede kız yok
Arkdaslarina akrabalarina bahset evlenmek istedini belkit onlar sana yardimci olur birini önerirler
Simdi sanaldan cok guven olmuyor iyi tanimak gerekli sosyal medyadan en iyisi çevreden birileri ya
Akrabalarımla görüşmüyorum arkadaş ortamıda bana anca kısa süreli ilişki bulur cidden sevgililik falan kaldıramam ya ben 3-4 ay en fazla sonrası nişan
Dindar birimisin
Sen bulcaksin o vakit iş yerinde felan kiz yok mu beğendin felan
Hayır dindar değilim sosyal medya kullanan birisi değilim biraz acemiyim o konuda
İşyerinde yok maalesef departman varda ordakiler bakmaz bana aşırı lüks insanlar aldıkları maaş bile 150.000₺
Zor ya nasil kiz bulcaksin
Sosyal medya ozaman
Sosyal medyada nasıl yürünüyor ki nasıl muhabbet sarıyor ya bide 300-400 abaza yazıyor gel de uğraş kxnsnxns
Aynen ya mesela hic ben hic cvp vermem cunku guven yok bide kafamda sey var bana yaziyorsa demek her kiza yaziyor diye dusunuyorum
Istek attiyorsun kabul ettikden sonra 2-3 gun gecsin hikayelerini begen sonra bi selam merhaba yaziyon öyle
Devamı bende onlar vardı sonrası gelmiyor
Sohbet mi yapamiyorsun
Sohbetin devamini mi getiremiyorsun yani
Maalesef ikiside yaşta 26 oldu yani olgun davranmam lazım öyle aşkımlı falan konuşmam çocuksu kalır keşke zamanında birazda buna kafa yorsaydım
Haaa ilgi verceksin kadina aşkımlı çanımla çiçimle konuşmalısın kadinlar ilgiyi sever hoş sözler seven biraz odunluk var gibi sende
sen gözünde cok büyütüyorsun bazi seyleri bence cok fazla düşünme zaten olaylar kendiliginden gelişir
Sadece cinselik konulari hemen aşma kiz ne zaman açarsa o vakit cevaplarsin bidd kizin ciddiyetine bak karakterini ögrenmeye çalış
Ne odunu ve ablam falan ablamın arkadaşları sen çok tatlı birisin diyor ikinci yazdıgın şey doğru aslında fazla büyütüyorum bunları tip falanda var 1.78 boy kilom 85 kilom az bir şey varsa spora falan gidicem yazın zaten
Yemin ediyorum cinselliksiz ilişki bile yaşarım uzun süre bu yaşıma kadar dayandım daha da dayanırım ama bunu karşı tarafa inandırmak o kadar zor birşeyki
Ablanin arkdaşlarına yürü bekar varsa iyi biriyse😃 sana tatli diyorlarmış bak bu olur işte
Cok zayiflama kilon iyi 1.78 boy iyi
Spora kas yapmak icin biraz iyi olabilir güclenmek icin
Iste tamam misal bi kizla konusuyorsun ya konu bel alta gitmemeli sen hic açmamalisin bel altini kiz açarsa kapat konuyu mesela cok deşme konuyu üstü kapali konuş ki seni anlasin kiz
Gözunde hic biseyi buyutme yoksa sana dağ gibi gelir hersey oluruna birak ama çaballa birini bulmak için rahat ol emin ol herkesin bi yerde onu bekleyen nasibi vardir
Ablamın arkadaşları 38 üstü ya xnsnbxbsnxs bakıcaz bi yoluna dediğim gibi cinsellik umrumda değil sevmek sevilmek ve birine sarılmak onunla beraber uyumak istiyorum
Olmaz cok buyukler ozaman yaşıttını bulmalisin insallah gönlüne göre birini bulursun ablana konuş bu konuyu sana yardimci olcakdir evlenmek istedini söyle belkit bi kiz önerir felan
Yaa demek erkeklerinde sevgiye ilgiye ihtiyaçlari varmış😃😂
Evet çok var
Mantıklı devam. Ama seçecek olursan birini en az kendin kadar çalışkan birini seç. Tecrübeden konuşuyorum.
Ev hanımı birini alacak değilim zaten :)
Yani dediğim yedirmezsin kendine tüm gün çalışıp sevdiğin insanın gününü evde oturmak ile geçirmesini. Ailesiz olma olayını anlatmak ister misin?
@soran ev hanimi kadin kadar guzel bisey yokdur ama sen bilirsin
Ev hanımı olmak bu zamanda ne için? Boş oturup evde durmak ne kadar da vakit kaybı kendini geliştirme seçeneği var iken...
Ya tabikide ama cocuklari oldukdan sonra ne olacak zanediyorsun? Cok zorlasir bence ama cidden iyidir ev hanimi olmak kötü bisey degilki
Evden de kendini geliştirebilir kadin
Kücümsemeyin ev hanimligini bence
@Sedefffe şimdi gidip bi baltaya sap olamamış ben koca parası yemek istiyorum diyen bir kadınla kim olursa olsun asla birlikte olmam cidden yani ben eşimin hayattaki tek aktivitesi ev işi yemek temizlik vs olsun istemiyorum gider hizmetçi alırım kendime
Anladim umarim istedin gibi birine denk gelirsn
Eş alacağıma
Ama şöyle bir fark var. Çocuk küçük olur bir kaç sene çalışamaz ama bizim bahsettiğimiz hayatı boyunca evde geçiren biri... evin dışında da bir hayat var. Yazar olur farklı olur... evden iş olur ama ev hanimcigili bugün bildiğimiz bildiğin evde oturup doğru düzgün birsey yapmayan kadın.
Tabiki ama sadece kadınlar için değil böyle erkekler de çok var. Kaldıramıyor insan bir yerden sonra