İşsizim. 20 yasindayim hiç iş tecrübem olmadı annem ve babam hic para vermiyor 1 senedir bende istemiyorum artık çünkü utanıyorum istemeye cikolata bile alamıyorum kendime. Yasitlarim hep yeni giysiler giyiyorlar istediklerini aliyorlar. Aileme yuk olmamak icin bu yil basladigim üniversitesiyi bile biraktim. hep evin icindeyim. a101 bime şoka basvurdum geri donulmedi ebebeke basvurdum test atacagiz dediler sonra baslarsin dediler, test felan atmadilar. ozguvenimi cok kaybettim. Cok mutsuzum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yani burada çıkıp da ne yapmalıyım diye sorman saçma yapacağın şey belli çabalaman lazım başvuru yapacaksın sürekli iş yerlerine kariyer. net den başvur yüz yüze başvur bir çok yolu denemelisin kimse sana çıkıpta altın tepsi ile önüne bir şeyler sunmayacak kendini kendin kurtaracaksın
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşadın yerlere gidip çarşıyw bakmalısın kim iş ariyor diye sor soruştur evde oturup bulamasn çıkmalısın gire sor a101, BİM cevap vermedi diye gire gitmiyorsn yırtıçı ol biraz bir şeyler yapmak istiyorsan harekete geçmelisin
09 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz bakiyorum arada fakat burasi kucuk bir sehir cok is olmuyor
Cevap sahibi+1 yılGire git BİM A101 şok felan, restorant felan yokmu temizlikci arayan veyata garsonluk gibi otobusle felan gidemezmisin?
Cevap sahibi+1 yılÇalışmasan çk zor para bulursun ya akılı edeceksin okuyacaksn ama bıraktım değdin veyata Türkiyede sosyal bir şey vardı adı neydi onun yardm ediyorlr oraya başvur
Cevap sahibi+1 yılSosyal diye başliyor biliyormusun onu?
Soran+1 yılSosyal yardımlasma mi
Cevap sahibi+1 yılGaliba oydu yanlış hatırlamiyorsm
Cevap sahibi+1 yılŞöyle bi durum da var hiç utanma çekinme bence insAllah yardm ederler❤️❤️
Soran+1 yılCok teşekkür ederim abla gidecegim oraya
Cevap sahibi+1 yılAbla deme bana bir şey degil 💙
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
14Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılAh be almazlar kı bende senle aynı durumdayım ama ben okulumu bos dıye bıraktım sen ne okuydun? Keske bırakmasaydn emın ol ki almazlar bende cok başvurdum en olumlu konusanı bıle aramadı hıc o yüzden okumak sart
05 Yorumla
Soran+1 yılHaklısıniz dondurdum okulu devam edecegim biraz para biriktirmem gerek. Veterinerlik okuyordum.
Soran+1 yılEğer para kazanamassam tamamen birakacagim cunku cok uzak bir sehir ve cok masrafli oluyor veterinerlik okumak para kazananamayacak gibiyim simdilik dondurulu
Cevap sahibi+1 yılAh be kızım ya mis gıbı bolum var aılen para vermiyorsa kı vermek zorundalar bı vadede günlük part tıme vs calısırdın ya da en kötü belediyeye gıder yardım bısey ısterdn veterınerlık gıbı guzel bölümü bırakıp sonsuza denk garson bulaşıkçı olma okuluna gerı dön bende onlısans terkım 19 yaş ama bölümüm bos ve ılgım yol dıye bırktm
Cevap sahibi+1 yılO zaman 1 sene kdr çalış bırıktır para dısını sıkabıleceksen
Soran+1 yılVeterinerlik cok zor hicalar cok gicik vok basarili olmaya calissam bile canlari sıkılınca birakiyorlar pskolojimi cok bozdu bölüm hayvanlari cok severdim halada oyle ama artik cok cok cok biktim. 4 yildir okuyorum alttan derslerle 2. Siniftayim. daha cok okurum ben bu hocalarla oku oku oku nereye kadar para pul yok okumak da zehir oluyor hayallerim kalmadi artik param olsun da yeter diyorum. Bidaha donermiyim o okula hic bilmiyorum
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılAilen niye yardım etmiyor ki? Veterinerlik bölümünü okuyormuşsun güzel bir bölüm. Sakın o bölümü bırakma.
00 Yorumla
+1 yılSabret kardeşim inşallah çalışıp paramı biriktireceksin başka marketlere de başvur
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKyk kredisi var niye bıraktın ki okulu. Başvurmaya devam et elbet olur. Küçük şehirde misin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle üzülme ülke gündemi bu işsizlik, birgün beklemediğin bir anda gelen güzelliklere kucak açacaksın.
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Gizli Üye(25-29)+1 yılGarson ve komi olarak başvur cafeterya lokanta gibi olmasa özel guvenlik ol
116 Yorumla
Soran+1 yılCafelerde garson olmak icin gidip iş sormam mi gerekli hic bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim tek tek gezip elemana ihtiyaclari olup olmadigini mi sormam gerekli
Cevap sahibi+1 yılNe mezunusun?
Soran+1 yılLise mezunuyum uni terk
Cevap sahibi+1 yılHm özel güvenlik olabilirsin silahlı ya da silahsız bu var birde tyt den POMEM girebilirsin ya da özel sektörde çalışcan memur değilsin belli ki komi, garson, gibi işler de ya da mağazada ya da en kötü bulaşıkçı falan çünkü piyasada iş yok
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi bunlari dene istersen
Cevap sahibi+1 yılHiç olmasa para kazanacak bir bulaşık bile yikasan daha karlı çünkü alın teri ile kazanılan para helal ve daha leziz , asgarî ücret ile çalışıyorum bende işin bıraktım yine devam etcem. Suanlik bosum ama işimi bulurum bana peynir ekmek gibi
Soran+1 yılİnşallah bulursun zaten bence erkeklere is bulmak daha kolay
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumlarin icindedigin yerlere basvuracagim cok yardimci oldun tekrardan cok saol ☺️🌼
Cevap sahibi+1 yılİnşallah sende bulursun öyle de çoğu zaman bulamıyoruz
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek yardımcı olmak gerekirse burdayım
Soran+1 yılTeşekkür ederim inşallah cok hayrli bir isin olur cok seversin
Cevap sahibi+1 yılNe demek sende saol yardimci olduysam ne mutlu ister bizzat git başvur form bırak ister netden ilanlara bak uygulama var işin olsun ondan yardım al
Cevap sahibi+1 yılİnşaallah seninde zaten bulmuştum sabit ama iptal ettim ya ondan memleketteyim o yüzden yoksa şu an da isimdeydim 3 maaş alacakdim ama kısmet değil 😄
Cevap sahibi+1 yılİstersen yaz mesaja sohbet etmek isterseniz
Cevap sahibi+1 yılHem konuşur yardımcı olurum belki
Cevap sahibi+1 yılBu arada cv bırakabilirsin sen ne işi yapma taraftarisin
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 567 cevap paylaştı. Hangi şehirde bulunuyorsun işkurun daimli kurslarına başvuru yaptın mı hiç
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDurumu iyi biri çıkarsa evlen. Bu arada 20 yaşında bi kiz işsiz olmaz. Ailenden para gelmesi gerekirdi.
00 Yorumla
+1 yılA101 ve benzeri işlerden uzak dur anlıyorum kötü gerçekten ama seçeneğin yok sende insansın ve onların en önemlisi çocuğusun hatırlat bi bence kendini onlara iste ya böyle yapma
01 Yorumla
Soran+1 yılKitap icin bile para vermezlerdi okurken artik utanc veriyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılİmkan olsa sana çikolata fabrikası kurup teslim ederdim.
Her şey düzelir inşallah, sıkma canını10 Yorumla
+1 yılsivil toplum kuruluşlarına (öğrenci kolları) katıl. çevre edin. Birinden biri bir kapı açar illaki. belediyelere de bakmanı tavsiye ederim.
10 Yorumla
+1 yılNormal yani bu yaşta zaten bi de tr de iş bulmak çok ama çok zor bir sürü üni mezunu işsiz var kafana takma yani
00 YorumlaBen çok üzülüyorum böyle şeyler okuyunca ya çikolata alamıyormuş canım ya adresini at sana istediğini göndereyim
00 Yorumla
+1 yılDefacto lc waikiki vatan bilgisayar buralara basvur bide insan kaynakları oluyo oraya
02 Yorumla
Soran+1 yılBasvurdum oralarada ama aramadilar bile:(
- +1 yıl
Dm gelsene
Kargo sirketlerine basvur. Muhtemelen alirlar
15 Yorumla
Soran+1 yılNe yapabilirim ki orada araba ehliyetim yok
Soran+1 yılTamamdır oralarada birakayim
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 331 cevap paylaştı. neden ailen para vermiyor ki
00 Yorumlagel birlikte iş arayalım
01 Yorumla
+1 yılAilende sıkıntı var senin nasıl bir aileyse
00 Yorumla
+1 yılkeşke arkadaş olsaydık
01 Yorumla
+1 yılAynı durum bende de var ama mecbur
00 YorumlaÜniversite okumuyor musun
04 Yorumla
Soran+1 yılBıraktım
Soran+1 yılŞu durumda zor biraz calisip para biriktirmeliyim sonra devam edecegim dondurdum. Parasiz olunca okumak rezillik oluyor.
Ülkenin yarısı bu durumda
00 Yorumla
+1 yılİş bul çalış
00 Yorumla
+1 yılArayan bulur..
01 Yorumla- +1 yıl
Tecrübem yok diyor ama ablası olarak yardımcı ol
is bulayım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı