Kadın için bir erkeğin iyilik yapması, merhametli olması neden sevmesi için yeterli değildir?
İyiliğin yanında neden mutlaka para, serserilik, arada kadına bagirma ve bastırmaya çalışmaya ihtiyaç duyarlar?
Kadın için bir erkeğin iyilik yapması, merhametli olması neden sevmesi için yeterli değildir?
İyiliğin yanında neden mutlaka para, serserilik, arada kadına bagirma ve bastırmaya çalışmaya ihtiyaç duyarlar?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Erkeğin görevi evi geçindirmek ve korumaktır erkek eşittir güçtür hayvanlar bile en güçlü olanla kalıyor içgüdüsel olarak kadınlarda güçlü erkeği ararlar.
Güçlü erkek kavramınız yanlış bence. Bir erkek sadece başka bir erkeğe şiddet uyguladığı zaman kadın onu güçlü görüyor.
O adamın kadının yanında olması bir şey ifade etmiyor mesela, kadın sadece erkekleri döven bir adamı görmek istiyor karşısında. Halbuki adam kavgacı biri olmasa da bir sıkıntı karşısında kadına kendini siper edecek bir adamdir. Ama kadın için şiddeti en son çare olarwk gören erkeğin değeri sıfır maalesef
Alakası yok şiddetle... yazdıklarımı tekrar oku
Güç eşittir paradır
O zaman siz sevgi değil, parayı arıyorsunuz. Çünkü para bittiği zaman veya karşındaki iflas ettiği zaman kadın acımadan tekmeyi koyacaktır
Sorduğun soru şu: kadınlar neden sadece bir erkeğin sebmesi yeterli olmuyor
Cevap kadınlar güç ister
Yani tek başına para para demiyoruz ki
Bir erkek çalışmıyorsa, tembelse ve ilriki yaşlarında da çalışmak istemiyorsa ev erkeği ama sadece seviyor olmuyor işte anlaman lazım...
Şimdi de diyeceksin ki adam hastalansa yatalak kalsa karısı boşayacak mı :) o zaman tabii ki sahip çıkacak yine sevecek koruyacak istisnaları geç
"para güçtur" deki paranın burgerda çalışan adamın kazandığı asgari ücret olduğunu mu kastediyorsun?
Evet tabii ki
O zaman niye burgerda çalışan çocukların kız arkadaşı yok veya daha az 🙂
Kızlarla anraları iyi değildir.
Peki. Neden döner zinciri olan adama bir sürü kız yazar da burgerdaki çocuğa hiçbir kız dönüp bakmaz?
Diyeceksin ki biri ünlü. Hayır. O cafedeki çocuk da gün içinde bin tane kız görüyor.
O döner zengininin ağzı iyi laf yapıyordur, kendini sevdiriyordur özgğvenlidir etrafındaki kızlar da kuma olmayı kabul ediyorsa bil ki paraya dönen avcı kızlar.
öyle evet
Neden öyle acaba? gururunuzun olmaması, size değer verilmemesine göz yumma nedeniniz nedir acaba?
buna cinsiyet deyil karakter meselesi diyoruz
eyer bir kaç ayın varsa bende anlatiyim
Ay ile ilgisi yok. Bahaneler hep mevcuttur.. ben de çocukluğumda baba sevgisi görmemiş biri olarak korkularimin üstüne gidebiliyorum. Ben yapabiliyorsam sen de yaparsın başkası da.
O yüzden travmalarima hapsoldum demeniz saçma geliyor bana.
kim üzdü bu kadar?
sana ne kadar anlatsak da anlamazsin kusura bakma ilk defa böyle bi yorum yapiyorum ve kimse travma semesi