Düşene bir tekmede çoğu kadın vurur kadına.
Çoğu neşeli kadın ister morali bozuksa ya da sessizse dışlarlar.
Yapmacık şefkatleri var.
Düşene bir tekmede çoğu kadın vurur kadına.
Çoğu neşeli kadın ister morali bozuksa ya da sessizse dışlarlar.
Yapmacık şefkatleri var.
Cevap
3Cevap
Bazıları da şefkatli olduklarından kaybediyor bu hayatta
Onları hiç bı kadın sevmez sevenlerde birbirlerini bulamiyor
Aynen öyle. Asosyal kaliyolar.. sonra soğuyolar insanlardan ehh madem olmuyo olmasın.
Ben de öyle düşünüyorum sadece sulu gözler
Sulu göz başka şefkat başka kadın daima çıkarcıdır
Evettt öyle.
valla hićte öyle empatik değiller bide. Hani duygusal zekası güçlü falan filan.
Çoğu öyle.
Bugüne kadar hep dostane yaklaşmaya düşünceli olmaya çalıştım ama karşılığında aldığım şey kibir oldu.
Evet. Çıkarları varsa varlar aslında.
Paran yoksa ve enerjin de yoksa yoksun iyi niyetliysen de direkt safsın ezil.
Kadınlar melekmişmiş. Peh.
Asıl melek olanlar umurlarında olmuyor erkeklerin be. Söyletme şimdi beni.
Bir arkadaşım var o kadar iyi biri ki. Kız çok mutsuzdum kollarında jilet izleri vardı. Ama naaapsa değer göremez Allah allah ya. Sçacam ağızlarına yeter.
Bayılırlar melek görünümlü sahte tiplere. Fiş görünüşe göre derler aaaa melek gibi. Beyaz tenliiii sarı sacliiiii. Hasssktir lan ordan maymun
Sakin ol ya tabii her türlü insanla denk geliyorum herkese de Layigi ile değer vermeye çalışıyorum fakat dediğin gibi insanlar var ama erkekler bence yine de daha iyidir yanlış yapan yok mu var elbet fakat kendi içimizde gerçekten değer verdiğimiz insanları kıskanmayız kızlar daha birbirine bile kıskanıyor
Evet öyle
Bence şefkatliler ya öyle deme
Niye? Kötü olanları bile korursunuz , ama sahici ve gerçekten şefkatli düşünceli olanlar umrunuzda bile olmaz. Yalan mı.
Bu kisiden kisiye degisir karakterdizler dedigini hapar
Genelleme yapamayız bence
Çoğu dedim
Ama yinede kadının mizacında şevkat var,
Bilmiyorum. Empatik ve düşünceli değiller bunu biliyorum çoğu değil. Öyle olsalar zaten kadının gücü yükselirdi baya.
Kadının güxcünü , kadın belirlemez. Her şey zoddı ile var olur
İyi
aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu söylediklerin üzücü durumları yansıtıyor. Ancak şunu unutma, insanlar farklıdır. Kadınlar ya da erkekler diye genellemek çoğu zaman bizi yanıltır. Evet, bazen insanlar destek olmak yerine yargılayabilir ya da dışlayabilir. Bu tamamen bireysel karakter ve yetişme tarzına bağlı. Herkesin iyi bir yanı vardır ama bazen bu yanlarını doğru yerde göstermeyebilirler. İçinde bulunduğun ortam ya da deneyimin olumsuz izler bırakmış olabilir. Ama unutma ki, seni anlayacak, destek olacak gerçek şefkatli insanlar hala var. 🌼🌟 Empati yapmaya devam et çünkü bu enerjin seni güzelleştirir. 💛