Eskiden beyefendiydim, şimdi ise kadına kasadaki kadına, dışardaki kadınlara kötü davranıyorum. Tiksinc gözlerle bakıyorum onlara.. ve daha çok kazanıyorum.
Bu niye böyle oluyor? Kadınların iq seviyesi neden düşük?
Eskiden beyefendiydim, şimdi ise kadına kasadaki kadına, dışardaki kadınlara kötü davranıyorum. Tiksinc gözlerle bakıyorum onlara.. ve daha çok kazanıyorum.
Bu niye böyle oluyor? Kadınların iq seviyesi neden düşük?
Şefkat göstermeyince ne kazanıyorsunuz? Kadınlarn öfkesini mi, herkes bana hasta kafasını mı? Efendi ve dürüst olmayı başaramadığınız için yalnız kalmış olamaz mısınız? Neden herkes başkasını suçlama peşinde? Bir kere dönüp hatayı kendinizde arayın. Belki ben çok sıkboğaz ettim, peşinden ayrılmadım ve efendiliği fikirsiz olmakla karıştırdım demek bu kadar zor olmamalı.
Cevap
3Cevap
İncel erkekler kadın düşmanı olup bozuluyor. Şaşmaz.
İncellik değil. Mesela bir kadına olgun şekilde yaklaş, yine kaybedeceksin. Güzel kızların yanındaki hanzoları hiç görmüyor musun? O siteler erkeklerin beğenisini almak ve takipçi kasmak için var
İşte onu diyorum sana. Mesela bir kıza ucu açık sorular sor "bugün neler yapıyorsun" de, ona iletisim kuracagi kendisini anlatacağı sorular sor yine kaybedeceksin.
Duraklarda normal sohbet ettiğim kızlar oldu numaralarini verdiler sonra ortadan kayboldular. Kadınlar erkekleri sevmezler. Sen iyi yaklaşırsan en kötü sen oluyorsun.
Üstelik abaza gibi de yaklasmadim. Dinledim anlamaya çalıştım, normal sohbet ettim, hiç igneleyici laf söylemedim, yalnızca takıldım laf arasında. Ama kadının ruhu bunu anlamıyor.
O yüzden ben incel degilim. Kendime ait sarkilarim var, dışarda bi kızla konuşacak cesaretim de var. Kadınlar gerçekten sevgi alamıyor, bizleri sadece uydu olarak görüyor kadınlar.
Mesela ben kafa dengi arkadaş bulamadigim için yalnızım, kadın öyle düşünmüyor "bu çocuk asosyal, hiçbir kadına ve erkeğe ulaşamamış" halbuki ulaşmanın yolu s. refsizlik, kadını dövmek, para vs.
Şans çok düşük onu diyorum sana.. maskulen kanalların dediği şeylerle güzel kızlarla yatamazsin, olgun erkek sevmiyor kadın, yeri geldiğinde güzel kadına geç cevap veren isim var şu anda sonra konuşalım, haftasonu arkadaşlarımla bulusacagim gelecek hafta buluşalım diyen erkeği de çekici bulmuyorlar. Bu maskulenligi sadece parasi çok olan erkekte çekici buluyorlar.
Şu ana kadar kötü bir deneyimim olmadı. Olmasında zaten. Bilmiyorum tam ne yaşadığını. Onun için yargılanmakta haddim değil. Ama şunu söyleyebilirim. Kötü deneyimler yaşamış olabilirsin ama yine de bu kalıplardan sıyrıl.
Birisini sevmeden önce kendime şunu soruyorum. Kendimi seviyor muyum? Kendime, hedeflerime ve isteklerime yeterince özen gösterip emek harcadım mı? Kendini sevmeden başkasını sevmek zorlama oluyor. Öz güvensiz oluyor insan. Kendini seven birisi başkasını severken kendinden ödün vermemeli zaten. Bu da biraz kendini ağırdan satmakla bağdaştırilabilir ama tam olarak bu değil. Dünyada sevmeye ve sevilmeye ihtiyacı olan milyarlarca kız ve erkek var. Melankolik bir tavırla böyle düşünürsen bulman çok daha zorlaşıyor
maalesef. Ben çok sevgi doluydum olmadı, olgundum olmadı. İnşallah sen bulursun reis. Ben artık geriye donemem
aynısı erkekler içinde geçerli bence kaçan kovalanır
Doğru, kadın daha mal ama. Kadının ruhu eziyeti seviyor.. sizin benlik değeriniz,. ozguveniniz hiç yok ve toplumda öldürülüyor ve şiddete maruz kalıyorsunuz asdf
Sen öyle sandığın için öyle oluyor
Gerçek bu. Kadın ezildiği yeri seviyor, siz oylesiniz maalesef çok güçsüzsunuz ruhsal olarak
Haklısın da. Bu sadece kadın için geçerli değil ki
abı sana bısey derdım de xpem dusuyor
Birgün yüzyüze gelirsek dersin hayatım, anladın sen onu 😂
Belli oldu niye 2 xperde kaldığın
hayatın değilim bu birincisi ikincisi hayatında annenden bile sevgi görmediğin icin boyle seyler dusunmen cok normal kadınların gucsuzlugu ruhsuzlugu senın gibiker yuzunden haysıyetsız
kadın daha mal ama. Kadının ruhu eziyeti seviyor.. sizin benlik değeriniz,. ozguveniniz hiç yok ve toplumda öldürülüyor ve şiddete maruz kalıyorsunuz asdf
haa okey anladim mızahsor senı bılgısıyar basından kalkıp hayatına devam edebılırsen konusuruz
Ok 😂👍
Seven sevilir kanunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?