Kişilik & Karakter Gamsız birisi olmak beraberinde mutluluk getirir mi? YeniÜye42555 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Önceden her şeyi kafaya takan biriyken sonradan gamsız olan birisi var mı? Gamsız birisi olmak beraberinde mutluluk getirir mi? Cevapla Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. getirir evet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gamsız olmak insanı kendinden soğutur kişi ve kişilere göre değişiyor 0 0 Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Mutluluğu bilmem ama huzur getirebilir 0 0 Yorumla
Ekstrasorusormakicin Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evet. Keske bende oyle olsam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet. Böyle olduktan sonra çok mutluyum 0 2 Yorumla YeniÜye42555 +1 yıl Noldu da böyle oldun? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzun bir ilişkim oldu. Sürekli nankör, değer bilmeyen birisi olduğunu fark ettim. Sonra insanlarında genelde fazla değeri haketmediğini gördüm. şu an her zaman öncelik kendimim. Hoşuma gitmeyen bir durum olursa ona göre keyfime bakıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
getirir evet
Gamsız olmak insanı kendinden soğutur kişi ve kişilere göre değişiyor
Mutluluğu bilmem ama huzur getirebilir
Evet. Keske bende oyle olsam
Evet. Böyle olduktan sonra çok mutluyum
Noldu da böyle oldun?
Uzun bir ilişkim oldu. Sürekli nankör, değer bilmeyen birisi olduğunu fark ettim. Sonra insanlarında genelde fazla değeri haketmediğini gördüm. şu an her zaman öncelik kendimim. Hoşuma gitmeyen bir durum olursa ona göre keyfime bakıyorum