Kişilik & Karakter İsteyerek yaptığım bir şey kalmadı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İsteyerek işe gitmek 👎isteyerek gezmek 👎isteyerek alışveriş yapmak 👎hiçbirini yapmak istemiyorum. Güncellemeler+1 yıl Depresyon anksiyete İsteyerek yaptığım bir şey kalmadı? Cevapla Alışveriş Soruları İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Benimde öyle.. nefes almayı bile zorunlu olduğu için yapıyorum 0 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Doğal bir durum. Dönemsel olarak kişiye gelebilecek olan bıkkınlık hissi. Zamanla geçecektir. Mekân değişikliği ya da çevre düzenlemesi önem arz eden etkenlerdir. 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Alışverişi bir daha dusun 0 0 Yorumla
_Camer_ Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Ne yapmak istiyorsun? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İstemiyorum Yorumla _Camer_ +1 yıl Boşlukta gibi hissediyorsun anladım. Biraz zaman geçince halin değişebilir bilemiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Benimde öyle.. nefes almayı bile zorunlu olduğu için yapıyorum
Doğal bir durum. Dönemsel olarak kişiye gelebilecek olan bıkkınlık hissi. Zamanla geçecektir. Mekân değişikliği ya da çevre düzenlemesi önem arz eden etkenlerdir.
Alışverişi bir daha dusun
Ne yapmak istiyorsun?
İstemiyorum
Boşlukta gibi hissediyorsun anladım. Biraz zaman geçince halin değişebilir bilemiyorum
İsteyerek uyu
Hayırlısı