Sevdiklerinize her zaman son kez sarılıyormuş gibi sarılın. Aniden terk edilip bunun acısını uzunca bir süre yaşayabiliyorsunuz. bir insan bu kadar mı vicdansız olur?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İlk aşkım beni böyle attı başından bir kaç gün sonra başka biri sonra ayrıldı yine bana döndü sonra yine benden ayrıldı ben her defasında affediyordum çünkü öyle böyle bir aşk değildi bu sefer tamamen terketti bende öldüm annem arkadaşları arkadaşlarım benim iyi olmam için her şeyi yaptılar nafile durmadan ağlıyorum yıllarca atamadım acımı üzerimden sonra birine güvenmek istedim o daha beter etti anladım ki acılar yaşanmadan gün yüzüne çıkılmıyor sen bu acıları çekiyorsun ama bu yokun sonun güçlü bir insan olacaksın yapman gereken sabretmek, oluruna bırak seni öyle iyi anlıyorum ki keşke onların içlerindeki vicdansızlığı sökebilsem duygularıyla cevap verebilseler. Sen sen ol gururu ayaklar altına alma dik durmaya çalış sen güçlüsün ve bununda üstesinden geleceksin acılara dayanıklı olmak zorundayız biz bir oyunun içindeyiz.
Sanırım aynı şeyleri yaşadık. Bende ilk aşkımdan kazığı yedim. Sonra herşey bitti derken bu odun çıktı karşıma. Bana güven dedi ben diğerleri gibi değilim dedi. Güvendim. 4 ay sonra söz takacaktık. Ailelerimiz tanıştı. Sonra ne oldu bilmiyorum son durum böyle.
Ya bırak adama baksana birtarafini fena kaldırmışsın nefret ediyorum böyle tiplerden.
Sana erkek mi kalmadı yalvarma sevgin eziklik olur bu saatten sonra
Bana erkek kalmasın bundan sonra zaten istemiyorum.
Sakın üzülme taş bas bağrına gitsin bu adamdan bir halt olmaz
Hersey zittiyla bilirnir kotuluk olmadan iyiligin üzüntü olmadan sevincin cirkin olmadan guzelin merhametsiz olmazdan merhametlinin ozlem olmadan kavusmanin kiymeti hic bir zaman bilinmedi bilinmiyecekte bunlari dusunen ve hayatini bu sekilde yonlendiren insan sayisi malesef cok az dicem o ki sevginin kiymetini bilmeyen bir insana en büyük ders onu sevgisiz birakmaktir sunu unutma ki onu kimse senin sevdigin kadar sevmicek Şu an mutlu gorune bilir ama zamanla sensizlik nerdir anlicaktir iste o zaman senin tercihine kalmis
@viranekız rica ederim yardimci olabildiysek ne mutlu bize
@viranekız aslindan bunlar hep bilinen seyler bunlari ben uydurmadim ogrendimki bu hayat boyle gidecek bizde ona gore yolumuzu sectik sanada tavsiyem mutlak Guc olan Allahatan baksa kimseden bisey istme Allah senin gonlunden geceni senden daha iyi bilendir. Hepimiz insanin hatalrimiz kusurlarimiz var
@viranekız kula bela gelmez hak yazmadikca, hakda bela yazmaz kul azmadikca en iyisini mevlam bilir benim ne haddime
sigara içmiyorum ama buna yakarım hatta değil sigara evi arabayı bile yakarım
Ben senin yerine de yakarım bir dal be.
Cevap
30Cevap
Aşktır; değer verirsin, ödün verirsin, sevgiden de öte saygi gösterirsin, olmayacak kaç şey varsa bile bir araya getirirsin...
Bakarsın, ne anlattığını anlaya bilmiş (?) ne de çözüm için bir şeyler yapma gayretinde...
Bırakırsın kendi haline o yine döner gelir sahibine...
senin gibi bir sevenim vardı benimde. aklım 7 yıl sonra yerine geldi. yine de ona çok zarar verirdim o zamanlar hemen ayrılmakla belki de günahını almadım diyorum. gerçi o öyle demiyor ya neyse. çok canının yandığını biliyorum sadece.
Benimde çok canım yanıyor, mutlu musunuz?
1,5 yıldır birine aşığım ve devam ediyorum. ayrı şehirlerdeydik şimdi ayrı ülkelerdeyiz. bana çok çektirdi öyle böyle değil yani anlatamam. hep o ilk kızın ahını aldığım için çıkıyor bunlar diyorum arada.
Umarım benim odun kafa da aynı durumları yaşamaz.
herkes her zaman ilişkiye hazır olamayabiliyor yani ben değildim ondan dolayı olmadım beni sevenle birlikte. hani hayatımda kimse de yoktu. çok koştu peşimden cinsellik denedi yanaşmadım. yani hazır değildim ve başlamadım hiçbir şekilde.
Ohh iyi olmuş, şimdi gidip başka kızlarla sevgili olup onlara aşkım diyip ilerdede evlenir artık.
:) öyle gözüküyor..
Bna ozelden mesaj atsana bende ayni durumdan muzdaribim az dertleselim belki iyi gelr ikimzede
Mesaj atamıyorum
Benimde öyle üst üste sigara yakmaktan ciğerlerim gitti.
Boyle çocuğun ben varya yemin ederim boyleleri yuzunden feminist olup cikicam
Ben olmaya karar verdim artık.
Boylesi banada olmustu gaddar bunlar. Gram sevgi yok. Oynayip hevesini alip atmak bunlarinki baska bisey degil
Başta ilgi manyağı yapıp sonra bunları yapan kendisi değilmiş gibi, gösterdiğim ilgiden sıkılan biri bu. Düşünebiliyo musun ilgimden sıkıldığı için son kez sarılmama izin vermiyor? İnsan düşmanına yapmaz ya.
Şerefsiz işte ya fazla söze gerek yok
Bu yazdıklarına karşılık o cevabı veren erkeğe ben...
Umarım benim yaşadığım acıyı o da yaşamaz.
Şu an senin icin asıl önemli olan kisi o dimi. Yeterki o acı çekmesin diyorsun 😔
Evet çünkü kaybetmekten korktuğu tek kişi annesi. Ben ah etmiyorum ki böyle bişey yaşamasın.
okumamıştır muhtemelen erkekler okumaz bu kadar uzun mesajları
Bunun gibi degersizlere yalvarma birak defolsun gitsin
kokunu içime çekeyim kısmını b-okunu içime çekeyim diye okudum :D
sen arkadasın gotunu kaldırmıssın zaten engel atacaksın. tek bır harf yazmıyacaksın bak nasıl kopek gıbı gerı donuyor
Abi o yetenek bende yok işte. Kimse köpek olmasın ne gerek var? Niye adam gibi geçinemiyorlar anlamıyorum.
bak ınsanlarda bu var alttan alırsan gotu kalkar. senınle dısarıya cıkalım ınsanlarla dıyelım kı atıstın. alttan al ustune cıkmaya calısır. ama elıne al yanı laf say kufret ez bu sefer ozur dıler. maya ınsanoglunun fıtratı budur. degısmezler. bak dedıgımı yap. sadece su mesaj ı at dekı ben hata yapmısım sana deger verdıgım ıcın kendımden utanıyorum de. 1 hafta sonra sana gerı donup ozur dılemezse ben bırsey bılmıyorum kardesım
Afedersin ama ben bu kadar kendimi yıpratırken dönmediyse, rest çektiğim zaman pişman olup dönmesin ya.
en guzelı o ya. sen restı cekesın o gerı gelecek. sende exittir edeceksin.
Kendinizi ezdirmemeyi ogrendiginiz gun kalbiniz de aci hissetmeyi birakacak
Şu mesajı var ya beni kessen atmam. vallaha cesaretiniz için Tebrikler
Bende bundan pişman olmuştum, geçmeyecek bilgin olsun.
Üzüldüm adına genelde bütür şeyleri kızlar erkeklere yapar ama Allah yardımcın olsun😏
Amin teşekkürler
Zor ama senin yerinde olsam heryerden engellerim görmemek senin için daha iyi olacaktır
Bak tatlm bir erkege herseyini ver ama gururunu verme verdigin an puffff yok olursun gozunde ve gururuna iyi bak herkes gideer o kalir
Sen niye gururunu ayaklar altına alıyosun onu anlamadım ben😒
Çok sevdiğin bir insanı kaybetme korkusu gurur falan dinlemiyor işte.
Off aynı şeyi yaşadım be güzelim ama şu an beraberiz sabret dua et..
O kadar imkansızlaştırdı ki herşeyi. Umudum kalmadı artık.
Benimkide başkasıyla nişanlıydı
Çok çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum
Neden ayrıldınız
Sen böyle bir insanı niye seviyorsun bence asıl soru bu
Niye bu kadar ısrar edip kendi gururunu eziyosun
Istemiyor iste
Sevmiyor seni
Ya niye ilişkilerin pohu çıkıyor anlamıyorum
Insanlar vicdansizin dik alasi dir onu gec nankordur nankor. Boyle biseyi bekle sende baskasina yasattin.
Beerport'tayım. Okuduktan sonra bir bira daha aldım. Çok vicdansızmış.
Alkol kullanmıyorum sende içme boşver değmez.
Yok ya güzel. Derdim olduğu için içmiyorum.
sende şöyle diyeceksin güneş üstüne düşeni yaptı bizde yıldızlarla yetiniriz
Vicdan sıfırmış senin için üzücü ama böylesi daha iyi böyle bir vicdansız ile...
Degersizleştirmemek lazım kendini. İstemiyorsa defol diyebilmelisin
Seni öyle iyi anlıyorum kii aynısını bende yaşadım allah kolaylığını veriyor ama.. Vefasız insanlar..
Beter olun kızlar bunu hakedecek kim bilir ne yaptın
Ne kadar inanırsın bilmiyorum ama gerçekten hiçbir şey yapmadım. Verdiğim haddinden fazla değerden sonra, soğudu sanırım beyefendi.
ne yaptın cocuga anlat bakalım
Kafasında bitirmiş birşey yapmama gerek yok.
sigara yaktım şu an 😥
Bende yaktım.
üzüldüm bence boşver salak gitsin
Sen naptın bu çocuğa ki ya
Sadece çok sevdim.
Yaktım bir sigara
Resti çek ve engelle.
benim whatsapp temamdan kullanıyosun :o
Dikkatini çeken tek şey bu mu?
Bide sen üz tam olsun.
Sevmiyorsa yapacak bir şey yok.
Kıyamam ya canım neden böyle oldunuz ki :(
Cok seviyormussun yazik olmus
Emin ol sarılırsan daha çok özlersin.
Biliyorum
O yüzden boşver
Sakın bu herif için üzülme
1 seneme verdiğim değere üzülüyorum.
bu kadar yalvarırsan tabi öyle olur
Hemcinslerim ne kadar da gurursuz.
Vicdansin dil en dogrusunu yapmiş
Biri şuna küfretsin ben atılırım diye korkuyorum.
4 level yapana kadar canım çıktı..
Yaktim bir tane çok üzüldüm. .
Vicdansız insanlardan uzak dur
kim bilir naptın adama :D
Bu duruma düşecek kadar aciz misin sen
kendini bu kadar küçük düşürmesiydin keşke
Çok acımasızca ya :/
Malesef.
Yakın sigaraları
Sigara yetmiyor..
Yapma canım ya... kıyamam seni anlıyorum
Allah kimseye yaşatmasın valla çok kötüyüm.
Yemin ederim seni çok iyi anlıyorum her yazdığında ne diyecek diye yüreğin ağzına geliyor ama şu an o seni cepte görüyor karaktersiz herif... aynısını yaşadım çok b. ktan bir duygu.
Hah işte aynen öyle o cevap yazarken elim Ayağım titriyor.
Aynısını yaşadım gitme diye yalvardım yüzsüzlük yapıp aradım hergün ağlıyorum hala, ben hiç kaybeden o oldu diyemedim çünkü tek kaybeden tek eksik hisseden benim. Zerre sevmedi sevmicekte. Ama pişman mıyım hayr.. sende pişman olma ama birdaha da yapma. En azından elinden geleni yaptın.
Olmadı ki bizi böyle seven söveyim mi şimdi
Kimisi böyle birini ister hayatında, kimisi de değerini bilmez işte. Bende gider milyonlarca insan içinden bir hödüğe aşık olurum. Adalet?
Adaletten bahsetme bana dokunmadan görmeden bile severim yeterki sevgisini hissettirsin biri bana ama nerde
Benimde tek istediğim bunlardı ama karşılık alamadım :/
üzülme be elbet seni mutlu eden biri çıkar ama o zamana kadar yanlış şeyler yapmamaya dikkat et sabretmek lazım
Tipin iyi degilse kimse sevmez
@Thebeatgirll tipsizde sayılmam yalan söyleyenleri seviyolar benim hayatımda da yalana yer yok
Yalandan nefret ederm hic kimse sevmez
@Thebeatgirll yalani degil soyleyeni seviyosunuz
Hicte
@Thebeatgirll sen öyle san safsınız kızım siz
Neden böyle oldunuz?
Birden soğuk davranmaya başladı kendisi. Bikaç günün sonunda durum ortada işte. Çok sevince böyle oluyor.
Belki başkasını seviyordur😕
Bende öyle düşünüyorum
Kötü olmuş ama takma kafaya.
O kızdan bir şey olmaz unut
Oha ya.. Bu kadar bağlanma, salla gitsin
Hayat şartları hacı bazen vicdansız olmak gerekir
yay bu
İçimi yaktın ya :(
Bide beni düşün?
Boşver, demekki senin için hayırlı olan buymuş
İçim gitti...
Bende iç dış bişey kalmadı be bacım.
Herkes hakkettiğini yaşar sıkma canını
Çok acı.
Yaşadığım en büyük acı.
Malesef bitmis
Bittiğinin farkındayım ama bir umut işte.
Vay kardeşim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar