Daha Ne Yapabilirim?

Evet.. Açıkçası nereden başlayacağımı bilmiyorum. Çok uzun zaman oldu kendimi 3. Kişilere anlatmayalı.. Ama tabi soruma geldiginize göre bir yerlerden başlamam gerek değil mi?

Ben 29 yaşında 6 yıllık evli bir kadınım.

Eşim ile 10 yıldır tanışıyoruz, üniversite de tanıştık ve aşık olarak evlendik ve evet ben hala aşığım..

Şöyle.. ikimizde aynı şirkette çalışıyoruz. Özel sektörün getirdiği stresleri tahmin edebilirsiniz. Günün 10 saati hatta ise hazırlık vs vs günün yarısı başkası için yaşıyoruz diğer yarısının 8 saati uyuyor olsak günde 4 saat birbirimize vakit ayırabiliyoruz onun da yarısı yemek duş vs vs.. Anlayacağınız hayat kosusturmacasi tüm monotonlugu ile devam ediyor. Ve biz her fırsatta üniversitedeki zamanlarımızı anıyoruz.

Kendimizden epeyce bahsettim. Şimdi gelelim soruma.

Bu stresli hayatın içerisinde ben psikolojik olarak rahatsızlandım. Her şeyi planlayıp gelecekte yaşamaya başladım.

Sanırım bu eşimi tahmin ettiğimden fazla yoruyor ve yıpratıyor. Bu konu da ilaç da kullandım fayda etmedi.

Kendisi de hep geçmişte ve geçmişteki anılarda yaşıyor. O da ilaç kullandı ve fayda etmedi. Ve biz artık anı yaşayamıyoruz. Birimiz geçmiş birimiz gelecekte..

Çıkmazdayız 🥺 Ne yapacağım nasıl davranacağımı bilemeyecek haldeyim. Bunu yazdığımdan haberi de yok. Bir yol bir çare bulmaya çalışıyorum.

Benden soğusun beni artık sevmesin de istemiyorum.. Bana yardım edin lütfen 🥺

Daha Ne Yapabilirim?