Özellikle de bunu en değer verdiğiniz insanlar hissettiriyorsa.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bunu hissetmemek için negatif düşüncelerden, ve enerjisi düşük insanlardan uzak durmaya çalışıyorum
Bana bunu hissettiren neyse o şeyden uzaklaşıyorum 😊
Ben kendimi değersiz ve önemsiz hissetmem.
Kendimi böyle hissedecek kadar, kendime saygısızlık yapmam.
En doğrusu aslında ama gidecek yerin olmayınca yine senin iyiliğin altındaki sozcuklerle seni sürekli yargilayinca hatayı kendinde aramaya başlıyorsun. Üzerine bir de ilişki de lafta iyi davranista arayıp sorulmayinca üst üste geliyor maalesef
Yanılıyorsunuz. Gidecek yer var, kendiniz. Kapınız size her daim açık. Kimsenin yargılaması umrunuzda olmamalı ki. Kimin sizden daha fazla doğrusu var? Kimseye ihtiyacınız yok.
Umarım bu düşünce bana yardımcı olur başlarda hep böyle dusunurdum bu cümleniz o zamanları anımsattı teşekkür ediyorum
Rica ederim, o zaman doğru yoldasınız. Aklın ve kalbin yolu bir. Önemli olan ters yola girmemek. Düşünceleriniz oldukça pâk. Umarım amelleriniz de öyle olur.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim hayatınızda güzellikler sizi bulur umarım
Bilmukâbele hanımefendi, geceniz ve ömrünüz hayırlara gebe olsun. Selâmetle.
Bazen böyle detaylara çok takılmıyoruz, gelir geçer önemli olan gelipte kalıcı değil gidici olması.
Peki gidici olmuyorsa her insan sana bunu hissettirmeye başladıysa. Laflarda değil davranislarda
Hissettirmeye başladıysa dedin bu başladıysa kısmını kim sağlıyorsa yanımızda barınmamalı ki sorun çözülsün yeni insanlar tanı daha iyi insanlar tanı.
Haklısın
Değersiz olduğunu bilip içine kabul ettirirsen bir sıkıntın kalmaz
Kimse değersiz ve önemsiz değildir. Böyle bişey yaptıklarında değersiz olan ben değil oymuş derim
Kendime değerimi hatırlatmak için elimden geleni yapıyorum. Gerek konuşmalarla gerek aynada kendime bakıp gülümsemekle gerekse olumlamalarla...
Ama en önemli şey böyle bir durumda olduğunda coğu zaman geçicidir o yüzden kendine dinlenme zamanı ver ve olabildiğince bu konu hakkında düşünme
Ben bir prodotim eşim ve benzerim yok ki degerleri ben yaratırım kimse yanımda degerli olmaz ben başlı başına bir değerim
Kimsenin eline o kozu vermiyorum ve kafam rahat eski kız arkadaşım da dahil ona da söylüyordum beni bana verdiğin değerle veya başka birseylerle üzemessin diye koz gibidir çünkü kim olduğu farketmez
Bana değerli hissettirenlere değer vermeye başlıyorum
gidip seratonin salgılatacak aktivitede bulunuyorum en kolayı da m as t yapmak. :d
Sorunu ilk başta kendinde aramalı insan diye düşünüyorum. Kendinede objektif bakabilyorsa ne ala. Problemi hemen çözüyor. Hayat bir dengeden ibarettir orta yolda olmak en önemli mesele. Birçok şeyin azıda çoğuda zarardır. Saygılarımla.
Oradan derhal uzaklaşıyorum
Uyuyorum
Gunde 16 saatten sonra oda olmuyor bazen dyfufudy
Benim kaçış yöntemi bu maalesef fhsjdhdj
Benimde öyle
Degersiz bile olsam umrumda degil banane 😂😂😂
En iyi yaptığım şeyi yapıyorum
Kımse bana degersız hıssettıremex
Evet oluyor
Se niye tkp etmiyorsun artist
müzik