Selâmlar!
Karşınızdaki insanı ne için dinlersiniz...✔

#Acid_Qeenn...🌺
Selâmlar!
Karşınızdaki insanı ne için dinlersiniz...✔

#Acid_Qeenn...🌺
Ben anlamak için dinlerim tabi ki de.. yani cevap da veririm.. ama ilk önce onu anlamaya çalışırım zaten saygılı olurum dertlerini dinlerim belki de yardımım dokunabilir.. en kötü destek verirdim.. yanında olurdum.. ve onu anladığımı söylerdim.. tabi ki de kendi fikrimi de söylerdim. ☕☕
Bence anlamak çok önemli biliyor musun hayatında belki de kurduğum bağların en en önemli özelliği arkadaşlarla aileyle sevdiklerinle yani anlamak bazı insanlar arkadaşlarından da var çok fazla insan tanıyorum hayatımda
Anlamaya çok önem vermiyor yani kimseyi almak zorunda değilim kafası var tabi bu kendilerince haklı yönleri oluyor herkes anlamakta çok doğru değil aslında her şeyi anlamak gerekmiyor ama
D gerçekten bir şekilde değer verebilmek için karşı tarafı anlamak çok çok önemli bence ben anlamayı tercih ediyorum insanları anlamaktan da hiçbir zaman rahatsız olmadım anladığın zaman kalp kalbe bir çok şeyi çözebilirsin ki görüşmediğin zamana doğru şekilde ifade edebilirsin anlayarak anlaşarak insana doğru iletişim kurabilir
Anlayıp fikir beyan etmek için dinlerim.
Sıra bana gelse de konuşsam demek için dinlemem hiç kimseyi. Muhabbette bile üstün olma çabasına giren garip bir milletiz.
Öyle ki düzen bundan ibaret konuşmak için konuşmuş olmak için konuşmak. Anlatılanlar cevaplanması gereken şeyler gibi görünüyor, sanki cevaplanmazsa cevap veremezse rahatsızlık hissi doğuyor. Bu sitenin de düzeni bu şekilde aslında bu en basitinden ve tam tespit olmasa da burada da cevaplamak için varız. Bir buluşmada sessiz kalmak, sessizce oturmak her iki tarafta da huzursuzluk hissettirir, kusurlu hisseder bir şeyler söylemek gereği hissederiz, düşünceler hiç susmaz ama bunları herkesle konuşamayız elbette, bu sorun ancak hayat arkadaşıyla mümkün olmaz. Açıkçası sebebini bilmiyorum ama ben dinlemenin değerini çok iyi biliyorum. 🙂
Cevap
15Cevap
Empati yeteneğim ve sosyal iletişimim. iyidir dinlerim ve anlamaya çalışırım
Bazen ortamdan kopuyorum kişisel algılamasınlar veya algılasınlar umurumda değil. Keyfime göre bazen anlamak bazen cevap vermek. Boş konuşan insanları maalesef çok dinleyemiyorum
Anlamak için ben neredeyse her gün dert dinliyorum birisinden hem normal hayatta hem de sanal da 😂🤷♂️ çok iyi insanım ya 😊
Ben anlamak için dinlerim insanların çoğu cevap vermek için dinler hepinizi bu yüzden insanlarla konuşmuyorum.
Bazılarını cevap vermek için dinlemek gerekiyor, mental durumu korumak için. Onun dışında anlamaya çalışırım istisnasız herkesi..
İkisi de önemli bir etken aslında konuşmayı devam ettirmek için ama yerine göre değişir bu durum.
Anlamak dinlemek dinlendikten sonra da elimden geldiğince destek olmak gerek sözle gerek icraat ile..
Anlamak için...
Dinlemek için dinlersem konuyu anlamam ve karşımdaki insana büyük haksizlik yapmış olurum.
Anlamak için dinlerim zaten ne geldiyse başıma iyi bir dinleyiciyim diye oldu, döndüm Güzin ablaya 😂
Anlamadan dinlemeden konuşmak gibi güzel bir huyum var😄 ağız dolusu bir ah etsene bana huyu kuruyasıca diye belki tutar 🙂
Genelde karşındakini anlamak için ve anladığım şekilde bir cevap vermek için dinlerim.
Önce dinlerim, hatalarını analiz ederim, empati yaparım. Yanlışlarını söylerim
Önce anlamak sonra bir cevap verilecekse cevap verilir
Anlamadıktan sonra verilen cevapta yanlış olur 😀
Anlamak için dinliyorum. Cevap vermeyi bıraktım, fikrim sorulursa belki cevaplarım
Yyyy vatandaslar anlasa nolcak.. arabesk kafalilarin anlama ozelligi yok ki.
Anlamak için dinlerim. Anladığım şeye göre cevap veririm.
Anlattığı şeyin önemli olup olmamasına göre değişir
Cevap vermek istediğim için dinlediğim zamanlar oldu, oluyor.
Önemli konular dışında bir kulağımdan girip diğerinden çıkıyor dinlediklerim
Anladığım insana cevap verebilirim anlamadan cevap veriyorsam zaten dinlemiyorum demekyir.
Anlayıp. Ona göre cevap vermek için.
Önceden hep uzun uzun dinlerdim, anlamaya çalışırdım ama şimdi kimi dinlediğime göre değişiyor. Beni dinlemeyenler için bende kendimi yormuyorum.
Anlarım ve ona göre cevap veririm. Empati kurarım.
Genelde anlamak için dinlenirim
Anlamak için. Benim meselem bu.
Ayıp olmasın diye dinlerim.
Anlamak için dinlerim
Bazen dinlemek için dinliyorum
Anlamak, gerekirse cevap vermek için
Anlamaya çalışıyorum önce
Karşımdaki insana bağlı.
Yıllardır bunu bilir bunu söylerim
Anlayıp ona göre cevap vermek için 🙃
Nasıl işime gelirse...
Hiç cevap vermek için dinlemedim.