15 kişi hakkımda dilekçe verdiği için yurttan atıldım. Nerde kalabilirim?

Birine yurttan kurtulmak için para karşılığı masaj yapmıştım o da para da vermemişti bunu üzülüp yurttan başka bi kıza anlattım kız aylar sonra şikayet etmiş müdüre arkadaşları da dilekçe vermiş bu şikayet edince anlatabileceğim en kötü insana anlatmışım diye özel bi şey anlatmak istemiyroum dediğim halde çok ısrar eden yemin et o zaman kimseye söylemeyeceğine dediğim arkadaşıma anlattım o da öğrendikten sonra sen basit bi kızsın dedi bi daha benle konuşmadı dün de oda değişikliği için bi odaya gidince onun odası çıktı ve ben eski küs olduğum arkadaşım kalmak istemiyroum desen memur zaten göndermez dediğim halde o anlatmamaya yemin ettiği şeyi gidip memura anlattı ve bugün babam tekrar aranıp ona elin kızlarına namussuzluk anlattığım yoldan çıkarmaya çalıştığım söylenmiş babam bana pis nefsin ailemizden önemli kendi namussuzluğunu anlatma elin namuslu kızlarını yoldan çıkarma dedi ve bana okulu bırak eve dön cenazeni almayalım ordan bana cinayet işletme dedi üni 4. sınıfım bırakamam. hakkımda o anlattığım 2 kızın arkadşaları dilekçe vermiş yurttan gitmem için ve müdür 5 gün verdi beş gün içinde çıkmazsan atmak zorunda kalırız siciline işler dedi bi erkek arkadaşımın evine geldim bu da arkadaşız benden sana zarar gelmez demesine rağmen gece 2de yanıma oturmaya çalıştı uyumaya gidiyorum dedim kalktım biz senle anlaşamıycaz yarın git napıyorsan yap dedi nerde kalıcam arkadaşlar babam bana para vermeyi bırakın beni gördüğü yerde öldürür nolur biri bana karşılıksız bi şey bulsun ya

15 kişi hakkımda dilekçe verdiği için yurttan atıldım. Nerde kalabilirim?