Evden ayrılmak istiyorum yeterli param var ailemden şiddet görüyorum kaçsam beni zorla geri götürebilirlermi?

20 ne girmeme aylar var ailem aşırı baskıcı baskıyı geçtim şiddet fiziksel zihinsel okumuyorum aynı mahallede olan işyerinde çalışıyorum ev iş iş ev aylık 3 bin alıyorum oda zaten işteki yemeğime ve ihtiyaçlarıma gidiyor bir gün aşırı hastaydım işe gitmek istemedim babam evde dövdü yine yolladı bacım öldürürüm seni dedi aylık aldığım 3 bin liranın bile lafını yapıyorlar kardeşimle ayda bir dışarı çıkıyorum belki ondada demedikleri kalmıyor erkek kardeşim zaten 16 yaşında geçen sivit bol altına uzun bilekte etek giydim bacım nasıl giyinmiş dediler açıkta hiç biryerim yoktu. Yani ne yapsam suç sabah 8 akşam 8 tekstilde çalışıyorum neden eve gelince temizlik yapmıyorum yemek yapmıyorum diye ne bacım ne başka birşeyim kaldı o kadar tükendimki 20 yaşına gircem bir güzel anım bile yok artık dayaklar küfürler dayanamıyorum gitmek istiyorum ama beni geri getirmelerinden korkuyorum biraz birikmiş param var ilk bir kaç gün pansiyonda kalıp sonra yatılı bir iş bulup çalışmak istiyorum herşeyi düşündüm gitsem polis aileme geri verirmi korkuyorum bulup götürseler öldürürler ailem Kürt ve cahil anlayın siz bulmalarından korkuyorum bulabilirlermi sizce evden kaçan kız arkadaşlarım var mı akıl verin

Evden ayrılmak istiyorum yeterli param var ailemden şiddet görüyorum kaçsam beni zorla geri götürebilirlermi?