Reşitim evden gitmek istiyorum zorla tutuluyorum polise ararsam gelir alırmı gidermiyim?

Hattım pederin üzerinde takibe almış beni plandaki mesajları hep siliyordum kayıtları altına almış bana bilmiyormus gibi yaptı sana meyve hazırlayım dedi çilek aldım asagıda televizyonda oturdum tiyatro izliyordum yalandan tatlı davranıyordu sürekli konuşuyordu gürültü kirliliği yapıyordu cıkarken sen burada dizi izlemiyon biz dizi izliyoz dedi bende izlediğimden televizyonda oturmam dan rahatsız mı oldun dedim espriye vurup ne olucam canımsın düşündüm dedi sürekli konusunca tepemde bide öyle laf sokunca tadım kaçtı cileğimi alıp odama çıktım sen çok rahatsın rahat sana battı diyip bana cıglıkla bagırdı bende cileği büyük salonlarına indirdim koltuğun üstüne koydum alın çileğinizi televizyonuzu hiçbirşeyinizi istemiyorum dedim o hala bağırıyordu bende sustum koydugumdan sonra o sözü söyleyip odama cıkıyordum arkamdan cilek tabagı alıp üstüme attı bende o haddini bil sustum diye bana istediğinizi yapamazsınız senin o erkekliğin yumruğun bana söktürmez dedim kırdıgı tabakta kücük parçayı üstüne attım sonra erkeğimin adını andı onla kendi yuva hayatımızdaki planlarımızı söyledi benim erkeğime küfür etti küfür edince kes lan o sesini dedim üstüne saldırdım o kadında önümüzde bir tabak alıp kafasına attım o kadında öne cıktı salondan attı beni kapıda dikildi yanlışıkla kadının gözüne yüzüne boynuna yumrukladı bana saldırcam derken bu ikimizide iğrenç sapık küfürler etti bende bagırarak o benim kocam dünyada nerden kimden var olursam olayım ben onunum o benim hayatım o olmasada gidecektim burdan ordayken burdayken nefes alıyorken ölmüş olucaktım iğrenç sapık küfürler etmeye devam etti ses kayıtları aldım çatıya çıktım odama geldi yaklaşma bana diyip bagırdım videoyu çektim bugün de o kendi gibi mal gelini konuştu benim dedikodumu yaptı olayımızı anlattı bu kullanılır atılır dedi gelinide her şey telefondan alıyor hastalıgı var hasta dedi yine küfürler etti erkeğime onu orada parçalamamak için zor tuttum ses kayıtları aldım ve telefonda ikimizi öldürüceğini söyledi..
Reşitim evden gitmek istiyorum zorla tutuluyorum polise ararsam gelir alırmı gidermiyim?