Yanlislikla kendime travma olusturdum ne yapmam lazim?

Arkadaslar oncelikle ben malim. Ya liseydi sinavlardi derslerdi derken iyice stres oldum. Artik ders falan dinlemek istemiyordum son zamanlarda. Iyice icime kapandim baya hayal alemine kaptirdim kendimi. Yani okulda full kafami koyuyorum yatiyorum derslerle alakam falan olmuyor. Ve son zamanlarda iyice kaptirdim kendimi. Kendime yeni bi hayat kuruyorum o hayati bozuyorum sonra baska seyler vesaire. Iyice psikolojimin icinden gectigimi dusunuyorum. Hatta kendimi fazlasiyla uzecek yipratacak seyler dusunup saatlerce agliyorum falan. Yalniz cok fazla olmaya basladi. 7 gun 24 saat ben hep hayal alemini dusunuyorum ve bilinc altim level atladi artik akla hayale sigmayacak olaganustu kurgular olusturuyorum. Ve son kurgum beni fazlasiyla hirpaladi artik kafami koydugumda da gozlerim doluyor. Ya benim mükemmel travmalarimla ugrasmak istemeyebilirsiniz gercekten anlayis gosteririm herkesin kendi derdi var hani gaosvwoshwishqoab bide psikolojik destek almalisin falan da demeyin lutfen cunku usenirim. Bazen cok mal hissediyorum kendimi. Aslinda cigirindan cikmamisti ama son zamanlarda gercekten dusunmek istemeyecegim seyler dusunuyodum ve bunlardan uzaklasmak icin boyle muhtesem bi dram kurgusu hazirladim kendime GAJSHWOQJW ters tepti fena travma olusturdu iste tamamen benim g e r i zekaliligim. Etkisinden cikmam lazim ne yapayim lutfen yardim edin abiler ablalar.
Yanlislikla kendime travma olusturdum ne yapmam lazim?