Kuzenim ayağını burktu diye ayağımı burkmaya çalışmıştım..

Kuzenim ayağını burktu diye ayağımı burkmaya çalışmıştım..

Bence öz güvensizlik olabilir. yani tabi ki de mesela sevdiği cümleler kelimeler olur onları dersin ya da onun sevdiği içeceği içersin ama her yaptığını taklit etmek doğru değil ama herkesi için geçerli değil tabi ki de :)
Ona benzemek hoşuna gidiyordur belki! Onu takli edine, onu anımsamak mutlu ediyordur. Ara sıra ben de onun kullandığı kelimeleri onun söyleyiş tonuna göre söylüyorum : ) gayet de hoş oluyor ve beni mutlu ediyor ona benzemek : )
Onu taklit etmek* klavye düzeltmiş galiba
Bunun temelinde ilgi beklentisi olabilir. Hani o yaptı bende yaparım, o bu şekilde ilgi çekti bende çekerim. Başka bir neden ise kıskançlıktır. İnsan kıskandığı ya da özendiği birini taklit eder.
Rica ederim
Cevap
3Cevap
Kıskançlık ya da ilgi çekme isteği olabilir
Ben hiç üle biy şey yaşamadım bu biyaj özentilik
bize güvenmeleri için yapılan istem dışı harekettir. bi de seven sevdiğine benzer
Gece ne yapmaya çalışıyorsun bilmiyorum da. İnsan bir helallik isterdi. Beni çok kırdın kardeşim. Çok kötüsün çok.
Bende yaşamıştım. Haftada 2 kez gittiğim yerde. Ben ogün ne giyindiysem, 3 gün sonra gidiyoru. Aynı ogün giyindiğim renkleri tutturarak giyiniyordu. Bence güZel bir şey
Özentilik rol model alma istegi
bence bizi daha çok sevsinler diye
Yoo biz etmiyoruz
Gayler aslını yaşatır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?