Bir zamanlar yapmaktan çok hoşlandığınız ama zamanla ilginizin azaldığı ve artık size zevk vermeyen şeyler var mı?

Bir zamanlar yapmaktan çok hoşlandığınız ama zamanla ilginizin azaldığı ve artık size zevk vermeyen şeyler var mı?

Ütü yapmak... eskiden hoşuma giderdi ama şimdi ise resmen eziyet..
Araç kullanmak.. çok yoruyor beni ve stresli oluyorum
Ütü yapmak her zaman sıkıcıydı benim için..
İlk zamanlar iyiydi benim için ama artık tam bir eziyet.. adını bile duymak can sıkıcı :D
Ben çözümü müzik açarak yapmakta buldum. Eğer hâlâ denemediyseniz öneririm :)
Müziksiz hiç bir şey yapamıyorum cidden... Zaten ütüyü azıcık bile çekilebilir kılan tek şey müzik.. diğer kalan her şeyi de öyle :D
Katılıyorum müziksiz olmuyor hiçbir şey
Size şu sıra takılı kaldığım parçayı atayım umarım hoşunuza gider.. Keyifli dinlemeler şimdiden
www.youtube.com/watch
Eskilere götüren bir tınısı var.. Ancak şarkının hızlandırılmış hali değilde orijinal hali daha hoş gibi
Teşekkür ederim :)
Rica ederim :)
Cevap
6Cevap
Hayat ve insanlar var maalesef
Bisiklet e binmeyi çok severdim 2 yıl öncesine kadar. Artık sevmiyorum
Bir nedeni var mı peki?
İnsanlardan, insanlıktan nefes almaktan bile
İnsanlıktan bile nefes alamamak çok derin bir durum olmalı. Doğru mu anladım cümlenizi bilmiyorum
Doğru anladın, yaşadığım semtten sadece hastane sebebiyle çıkıyorum ya da 20 dakika mesafede ki iş yerim için harici diğer sebeplerle semt değiştirmeyi bırak iki sokak öteye gitmiyorum en son ne zamam başka semtlere gittim hatırlamıyorum korkuyorum ya da sevemiyorum anlamsız bir kabalık boşluğa itiyor beni adeta içimde ölüm oluyor yalnızlıktan dolayı aslında birazda.
Belki de artık farklı şeyler yapmanızın vakti gelmiştir..
Hiç düşünmediğiniz kadar iyi gelebilir
Hiç olmadığı kadar çaba, denediğim onlarca şey işe yaramıyor. Yalnızlıktan korkuyorum aslında bir çok konuda sorunum var ama bel bağlamak istemiyorum çözüme odaklıyım bakacağız çaresine teeşekkürler.
İnsan, kendini en iyi kendisi anlayabilir.
Bu yüzden bunu çözebilecek tek kişi yine sizsiniz. Umarım çözüme kavuşturabilirsiniz. Rica ederim.
Erkeklerden soğudum.
aynı şarkıyı 1764 kere dinleyince
dil öğrenmekten sogumustum hdhdhd
Yaşamak
Çok şey var
Herşeyden.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar