Kişilik & Karakter Soğuk bir yapınız var mı? Unutan_İyileşir Takip Et Xper 3 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Duruşunuz , konuşmanız vs. Güncellemeler+1 yıl Kafam çok güzel geceyi seviyorum... Soğuk bir yapınız var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ᴀʟғʀᴇᴅᴏ_o Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 22 +1 yıl Evet dışarıdan soğuk birisi sanarlar ama pek öyle değilim. 0 0 Yorumla
Öylebi_İçimdengeldi Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% +1 yıl Normalde çok sıcakkanlıyımdır ama sevmediğim veya ısınamadığım kişilere karşı buzdolabı gibi olurum 1 0 Yorumla
La-vita-è-amore Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Hayır. Bazen soğuklaşırım. Bunu bilinçli yapıyorum. Bazen öyle gerekiyor. 0 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Duruşumuz soğuktur, konuşmam pek öyle değildir sanki ya 🤣 0 0 Yorumla
DefneÖzkaya Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 596 cevap paylaştı. Bazen, çok sık değişiyor 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Öyleymisim 0 0 Yorumla
KızlarSoğuyor Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 602 cevap paylaştı. Sanırım :( 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet dışarıdan soğuk birisi sanarlar ama pek öyle değilim.
Normalde çok sıcakkanlıyımdır ama sevmediğim veya ısınamadığım kişilere karşı buzdolabı gibi olurum
Hayır.
Bazen soğuklaşırım. Bunu bilinçli yapıyorum. Bazen öyle gerekiyor.
Duruşumuz soğuktur, konuşmam pek öyle değildir sanki ya 🤣
Bazen, karşımdakine bağlı
Soğukmuşum öyle derler
evet çok soğuk gözüküyorsun derler
Sevmediğim insanlara karşı evet
Bazen, çok sık değişiyor
Öyleymisim
Evet soğuuuk
Yani. Daha çok ağırbaşlı gorunurum.
Sanırım :(
Var.
Pek sayılmaz. 😂