Kafamdaki orkestracı biri konuşurken bir kelime yakalıyor ve gün boyu onunla ilgili şarkılar çalıyor içerde jxbdjdn 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Tam benlik soru he! Tuhaf çok hareketim var ya, her şeyle konuşabiliyorum. Mesela geçen gün bir pankart gibi bişiyle konuşuyordum. Tam halılıksın halı mı yapsam senden ne etsem derken yanımdan bi adam geçti.. Nasıl utandım anlatamam 🙈 Bazen içimden konuştum sanarken dışımdan konuşuyorum. Ne zaman kaldırım görsem kenarından yürürüm sanki akrobatmışım gibi vhjghvj
bi ara denk gelirsek efso olur vjhgj iki dlei bi arayaya gelmemeliydiik 🥳🤌
Bir şey düşünürken bir rıtmim var, kaldırım kenarinda dengede kalarak yurumeyi, eğer müsaitsem ve isim yoksa öylesine hiç bilmediğim otobüse binip alakasiz bir yerde inip oralarda geziyorum, gece sadece gökyüzünü izlemek için saat 3 te alarm kuruludur.
Beni ben yapan garip tuhaf huylarım yok :D yani oldukça normal buluyorum kendimi.. bazen tabi ki de aşırı alıngan oluyorum. ya da kendimi iyi hissederken birden depresif olduğum da oluyor ama nadir sdfsd
Evet çok var, gereksiz iyi bir insanım, ama saf olarak değil, gerçekten iyilik yaparım kimseye söylemeyi istemem en basit otobüste yaşlıya yer verirken bile inecekmiş gibi yaparım öyle kalkarım
Cevap
31Cevap
Var, aklima bir şarkı sözü takılsın onu parmağımla her yere yazarim jsjsjsj
Bilmem ki dikkat etmiyorum bana normal geliyor
Bazen böyle sarhoş gibi oluyorum ne yaptığımı bilmiyorum bilinçsizce hareket ediyorum ve sonra pişman oluyorum
Bilmem Öyle bir anda sorunca aklıma gelmedi ama illa ki vardır beni de diğerlerinden ayıran özelliklerim 😃
Konudan konuya çok saçma şekilde atlarım ve aşırı dogalim bu da beni komik yapıyor biraz 🤦
Sende benim gibisin demek 😂
Ben suskunluğa bürünüyorum o zaman 😄
Bir kitap okuduğum da içindeki karakterin sevmediğim hareketlerine sesli bir şekilde kızar ve uyarırım😬 iyi bir yönünü bulunca da heh afferin derim. Duvardaki resimlerle, hayvanlarla konuşup kendi kendime cevap veririm.🙄
Her şeyin tam tersini ve kötüsünü düşünürüm hdhdhdud
Sigara ve içki içmemem garip karşılanır. Yılbaşınıda kutlamoyorum. İsraili yıllardır boykot ediyorum.
Bana göre normal ama çevremdekilere göre bir çok garip huyum var..
Çabuk sıkılıyormuşum, canım istemediği hiç bir şeyi yapmıyormuşum.. Sıkılırsam, kalkarım.. 😂
Konuşulan her cümleden bir kelime yakalayıp bende espriye vurarak şarkı üretebiliyorum. :) Tabii ki devamlı değil.
Insanlarla çabuk samimiyet kuruyorum sanırım saflığımdan olabilir fakat erkek, kız farketmediği için bu samimiyet kötü görünuyorun
Yapmacık değilim dışardan farklı görünürüm aslımı anlayan 3 4 kişidir başka yok anlamayan ise sadece yanlış yorumlar günahıma girerler
Kafama takılan gerekli gereksiz her türlü soruna bir şekilde cevap bulmam muhtemelen. Bazen basir bir şey için bile günlerce uğraşıyorum.
Kafamda kurduğum diyalog komik olduğu zaman gerçekten gülüyorum ve dışarıdan çok canım görünüyor eminim kglfldşdşğsğ
Benzinli çakmaktan başka çakmak kullanmıyor oluşum ve yanımda sürekli çakmak tası taşırım
Beklediğim saate kalan dakikaları saniyeye çevirip tek tek sayarım
Var aşırı düşünmek ve aşırı gereksiz hak etmeyenlere bile fedakâr olmam.
Kötü bir olay yaşasam bile 10 dakika sonra oturup dizi izliyorum 😂
Aga ben sinir hastasi ve toxsic bir insanim. Duzeltmeye calisiyorum ama olmuyor.
Sayıları tersten okurum seri şekilde.
E*ek şakalarım vardır ama eski de kaldı gibi. 😅
Bütün eşyalarla konuşuyor onlar adına kendime cevaplar veriyorum, hayır delirmedim. 🤦♀️
Ohoo çok 🤣 Daha bugün yaptım aklımdan geçen bir garipliği
Orjinal huymuş seninki. Benim de var ama kimseye anlatmam böyle şeyleri.
Her şeyin detayına inmem. Fazla detaycı ve şüpheliyim. Septik olmak pek iyi değil galiba 😂
Çalışmayı severim ama boş vaktimde direk uyurum uykuya çok düşkünüm 😂
Var niye olmasın asjs
Düşünmem gerek bunu calismadigim yerden sordun
Kendime özgü tutkularım beni ben yapıyor zaten...
🎈🎈🔥
Parmaklarımla müzik ritmi takip etme huyum var 😂
Çok iyi yaa valla rahatlatıyor beni kdkxldlx
İstemediğim anlarda heyecanlı olmak 😅
Bir elim ıslaksak diğeride ıslak olmalı
Hantal değilim ama üşeniyorum herşeye :)
Paranoyak duygu değişimi yaşıyom korkutucu
Buna pek dikkat etmiyorum
bunalmak, sıkılmak nedir bilmiyorum.
Hiç öyle garip huylarım yok.
erteleme huyum
İnsanları uzaktan seviyorum
Kendi kendime konuşuyorum
Takıntılı bazen, umursamaz
Kendi kendime konuşup kendimi desteklemem heralde
ıslık çalarak yürümek, vazgeçemiyorum.
Kendimle bile kavga içindeyim
inatçı olmam olabilir