Tam benlik soru he! Tuhaf çok hareketim var ya, her şeyle konuşabiliyorum. Mesela geçen gün bir pankart gibi bişiyle konuşuyordum. Tam halılıksın halı mı yapsam senden ne etsem derken yanımdan bi adam geçti.. Nasıl utandım anlatamam 🙈 Bazen içimden konuştum sanarken dışımdan konuşuyorum. Ne zaman kaldırım görsem kenarından yürürüm sanki akrobatmışım gibi vhjghvj
Bir şey düşünürken bir rıtmim var, kaldırım kenarinda dengede kalarak yurumeyi, eğer müsaitsem ve isim yoksa öylesine hiç bilmediğim otobüse binip alakasiz bir yerde inip oralarda geziyorum, gece sadece gökyüzünü izlemek için saat 3 te alarm kuruludur.
Beni ben yapan garip tuhaf huylarım yok :D yani oldukça normal buluyorum kendimi.. bazen tabi ki de aşırı alıngan oluyorum. ya da kendimi iyi hissederken birden depresif olduğum da oluyor ama nadir sdfsd
Evet çok var, gereksiz iyi bir insanım, ama saf olarak değil, gerçekten iyilik yaparım kimseye söylemeyi istemem en basit otobüste yaşlıya yer verirken bile inecekmiş gibi yaparım öyle kalkarım
Bir kitap okuduğum da içindeki karakterin sevmediğim hareketlerine sesli bir şekilde kızar ve uyarırım😬 iyi bir yönünü bulunca da heh afferin derim. Duvardaki resimlerle, hayvanlarla konuşup kendi kendime cevap veririm.🙄