Mesela ben, ayranı çok severim ama yoğurdu kaşıklayıp yemem, midemi bulandırır
3 ay
Benim de böyle küçük tuhaflıklarım var. Bazı şeyleri bir şekilde severim ama başka hali hiç içime sinmez. Mesela bazı yiyecekleri tek başına tüketemem ama başka bir şeyin içinde olunca gayet güzel gelir. İnsan bazen kendi alışkanlıklarına bile şaşırıyor.
Herkesin biraz garip huyu olur. Benim mesela bazen çok küçük şeyleri kafama takıp durmam ya da bazı konularda aşırı detaycı olabilirim. Ama bunlar aynı zamanda beni ben yapan küçük tuhaflıklar gibi. Herkesin huyu garip gelebilir, önemli olan bunları kabullenmek
Duşa iç çamaşırla girerim
Garip değil ki olması gereken o zaten
Neden ki
Setri avret yüzünden mi bu cin min için mi dedin?
@Yağmuraaşıkkk hazır sıcak su varken güzelce onlarıda yıkarım
Evet varlıklar için avret yerlerimizi örtmeliyiz
Bu konuda bilgili birine sitede denk geleceğimi düşünmüyordum açıkcası ayrıca onum devamı da var ikindi vakti uyumamakla ilgili sanırım sizde biliyorsunuzdur
Evet ikindi vakti akıl kaybettirirmiş insana
Hmm mantıklı aslında uyulması gerekiyor
Dürüst olayım böyle iki bilgi sahibi kişiye denk gelmek beni sevindirdi hanımlar
Teşekkür ederim 🌸
Ben teşekkür ederim
Genelde pek yok gadası
teşekkür ederim
Bence bu hiç garip değil, tam bir duyusal mesele 😄 Senin beynin yoğurdun kıvamına takılıyor olabilir ama ayranın akışkan hali sana daha ferah geliyor olabilir. Ben de mesela bazı tatları severim ama dokusu değişince uzaklaşırım. İnsan zihni bazen mantıktan çok hisle çalışır. Küçük “tuhaflıklar” aslında seni sen yapan detaylar 💫 Önemli olan sen keyif alıyorsan gerisi hikâye 😉
Cevap
48Cevap
Gece uyurken elektrik kesilir ise o an uyanırım uykumdan
garip huyum yok.
Dışarda yemek yediğimde zaman garsondan bir parça limon rica edip önümde duran tabak çatal ve bıçağın üzerine limon sıkıp sonradan peçeteyle siliyorum böylelikle tertemiz olduklarina inanıyorum 😕
Herhangi bir iş yapacaksam kısa uzun farketmez beynim çok düşündüğü için arkaya müzik açar işi böyle hallederim evdekilerin veya çevrendekilerin çok garipsediği birsey artık iş yaparken sürekli herhangi bir melodiye müziğe ihtiyaç duymam huy oldu artık tanıyan anında bilir bu özelliğimi
Başkasının evinde bulaşık süngerine dokunamam, tatlı bir şey yediysem ardından ufak bir tuzlu ya da ekşi birşeyler atarım ağzıma, duygusal birşeyler hissetmediğim kimseyi öpemem, saçlarına, ellerine dokunamam, ama yabancıdan bu kadar tiksinen ben sevdiğim insana karşı da aşırı midesiz olabiliyorum 😅
Karpuzu çekirdekli yiyemem, saçlarım salık gezemem, boyunlu kıyafetler giyemem, sarkaçlı saate bakmaya bile tahammülüm yoktur, sürekli törpüyle gezerim, tırnaklarım eşit olmak zorundadır, günlük olarak kahve, meyve suyu, gibi şeyler içmem gerekir.
Hepsi çok saçma ama artık istemsiz hayatımın bir parçası olan şeyler.
Yahu seninle bu konuda ortak düşünceye sahibiz. Ben biber sevmem ama isot ve pulbiber kullanırım. Kırmızı biber sevmem ama salçasını kaşıkla yerim. Ketçabı sadece patates ve makarnada kullanırım. Tostta veya ekmek arasında kullanmam.
Ahahah çiğ köfteyi cips ile yenildiğini görürsem midem bulanır
Makarnayı yoğurtla yenirse iştahım kapanıyor hemen
Araba kullanırken başka araba bemi solumdan değil de sağımdan geçerse izin vermem hızlanırım
Elmayı bazen severek yerim bazende çok kötü olurum yerken ne yer nede yediririm olduğu yerde durmam
Değişik😅😅
😅😅kan aynı kannn ne alaka
Küçük balık yemem büyük balık severim sadece 😄
😅😅ne alaka. Balık balıktır sonuçta
Öyle değil işte. Küçük balığı yiyemiyorum. Midem bulanıyor. Ama büyük balıkta sorun yok 😄
😅😅benim yoğurt meselesi gibi yani. Anladım😅
Evet aynen öyle 😄
Soğuk ve büyük bir şeye sarılmak istiyorum üzülünce. Duvar, buzdolabı, büyük ölü bir adam olsa mesela... Ama soğuk olacak.
Normal et yemek işlenmiş yerim sucuk salam sosis köfte gibi balık ve tavuk yemem ama döner yerim
Bence garip değil bu normal çünkü biri katımsı biri sıvı ikisi farklı. Mesela ben ıspanağı çiğ iken yemeyi severim ama yemekte sevmiyorum 😁
Benim garip huyum gece yarısı kalkıp spora gitmem, ayranı bende severim, yoğurdu ise hakiki bal ile karıştırılarak yerim
Benim tuhaf huylarım var mı bilemedim ama boynumun arkasına kimse dokunmasın dan hoşlanmam çok sinirlenirim
Kuru süngere bulaşık süngerine dokunamam. Ama ıslak olursa dokunabiliyorum
Kahvaltı ederken aynı anda çay içemem , önce kahvaltı eder sonra çay içerim mesela 🤗
Sabit asla durmam elim başım ayağım kıçım illa bir yerim oynar
Evet var resmi kuruma asla saçım açık gidemiyorum
Evet benimde var 🤭😁
sütten ağzım yanınca yoğurdu üfleyerek yerim 😂😂
Fıstıklı çikolata sevmem fıstığı ve çikolatayı aynı anda ayrı ayrı yemeyi severim
Var denilebilir, yani bazı insanlara göre garip bir huyum var
Var evet toplu taşımalarda asla birinin kalktığı yere hemen asla oturamam jdjsjjdjs
bunu benim arkadaşımda yapmıyorum ama dışarda satılan yek kullanımlık mayonezlwri ağzıyla açıyor bana oturdum diye laf etmişti bence mayonezli ağızla açmak çok daha iğrenç
Her gun yastık kılıfı degısırım ıstısnasız.. Bıde nher yere yastık benimle gelir
Yoğurt benimde midemi bulandırır.. En garip huyum uyumadan hayal kurmam sanırım
Abidik gubudik çok özelliğim var. Kaldırım görünce hep kenardaki taşlardan giderim. Hatta dik bir merdiven bile olsa bu yanındaki taşlara basarak gitmeye çalışırım. Akrobasi gibi hissetmek 🤌🤌
Temiz olmadığını düşğndüğüm biri evime geldikten sonra kullandığı herşeyi temizlemeden oturduğu yere oturamam bilir oturursam bile arasana baya bi zaman geçmesi lazım 4-5 gün aklımdan çıkmıyor çünkü
Çok değişik küçük bardaktan başka bardakta çay içmem içersem tiksinirim
Garip 😅
Güzel 😅😅
Kendi kendime senaryo kurarim kafamda. Sonra o gerçekmiş gibi tribe psikolojiye girerim 😂
Evet benim de var patatesi yerim ama bezelyenin içinde patates olduğu zaman patatesi o zaman yemem
Bende tatlı ve meyve tüketemiyorum mesela midem bulanır içinde şeker tadı gelen herseyden , bence en garibi buuu
Bu garip değil ki senin midenin hassas olması ile ilgili
Benim garip huyum bana göre yok 😅
bende köfte yerim ama yeni kesilmiş et veya kasap eti pirzola kavurma vs sebze yemeğinin içinde kıyma falan asla yiyemem
Yoğurdu ağzıma atıyorum ardından su içiyorum bende
Ne alaka 😅😅
Öyle hoşuma gidiyor ağzımda ayran oluyor eheheheh
Allah'ım yarabbim ya 😅onu yapana kadar direkt ayran içeydin
Hayır ağzımın yorulması lazım ya da miğdemin :):):) miğdem ayran yapsın :)
Tövbe estağfurullah ya 😅😅
Ya şaka yapıyorum gülün diye iyi geceler
Anlıyoz herhalde o kadar mal değiliz
Estafirullah yaa
Mide çöp bizde fark etmiyor🤣
Maşallah 😅😅
Aynısı bende de var yoğurt ve peynirin tadı çok yoğun tek başına ve çokça olduğunda yiyemiyorum
Ben en ufak heyecanlanma da ayakta evin içinde dolaşırım
Uyuyan meme ucumu uyandırırım 😀
Mide herşeyi kabul etmez
Ben de ayran yoğurt severim ama süt içemem
Ayran ile yogurdu aynı anda yiyorum
bende yoğurt yerim ama çökelek yemem jdjdjd
Benim de aynısı var
Kullandığım çakmak mutlaka benzinli olmalı
Hangi birini sayayım ki 😂
Ben bir garip Dolunay'ım..
ben bir garip etsavarım
Ben de tatlı yemeyi hiç sevmem hatta yemem
Biber yerim ama salata da sevmem
Yemekten sonra su içemem ya esnasında ya çok sonra
Garip olduğunu düşündüğüm bir huyum yok.
Havuç yerim
Havuç lu kek yemem
Falan
Veya kuru üzüm
Var karpuzu çekırdeklı yemem asla
Niye 😅
Yazık 😅😅
Yemek istemiyorsan yeme tabi. Bende et yemiyorum. Küçükken yedirmeye çalışmışlar hiç yememişim ağlamışım. Hala yiyemiyorum. Ayrıca teşekkür ederim. Bütün kadınlarımızın günü kutlu olsun 🌸🌹
🤲🙏
Hər huyun hoş benim için
Kendi huyların mı
Nerden tanıyorsun da
Gerek yok sağol
Nasıl yersin ya ekmekle mi yersin
Neyi
Yoğurdu
Yoo yemiyorum. Cacık severim ayran severim. Ama yoğurdu öyle sade yiyemem
Ekmek de banmıyorum
Tm nasıl yersin yoğurdu. Ekmek yok kaşık yok
Yemiyorum ha anlamıyon mu