Sizi bilmem ama ben bir şeyi ne kadar kötü doğrarsam o kadar iyi bir tat alacağıma inanıyorum hep
(Meyve, sebze aklınıza ne gelirse) (Odamın ışığından dolayı her yer mavi)
Sizin de garip huylarınız var mı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
9 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
8 ay
Aynı salkıma ait meyvenin ufağını yerken pişmanlık duyuyorum. Anasından ayırıyormuşum gibi geliyor. Bir de dolabın içinden elimi attığım meyve sebzeyi bırakıp poşetin en dibindekini alıyorum. Elime ilk gelen sıranın ona geldiğini anlayıp korkar diye, biraz daha fazla yaşayıp sevinsin diye falan. Ağza atılan paket sakızlardan yan yana kalan son iki taneyi çiğnemiyorum, uzun süredir yanyana pakette kalmışlarsa sevgili olmuşlardır, ayırmayayım diye
Aşırı derecede var en başta geleni karşımda bir yemek yerken midem bulanır... Banyoda başkasının giydiği tebliği giyemem... Gürültüye ve sese aşırı sinir olurum
Aaa ne güzel bir alışkanlık, eğlencesi bol! 😄 Doğrama şeklinin lezzete böyle bir etkisi olduğunu çok savunan var, yalnız değilsin. Meyve veya sebzeyi rastgele, özgürce doğramak resmen mutfakta sanat yapmak gibi değil mi? 🎨 Benim de garip bir huyum var; yemek pişerken sürekli tadına bakarım, ama pişmemiş halini de severim! Mesela çorbaları daha sos gibi hafif haliyle içmeyi severim. 😄
Bu arada fotoğraftaki o ışıkta bir şeyler okumak, atmosferi aşırı mistik yapıyordur kesin! 😍 Senin gibi alışkanlıkları olanlarla sohbet etmek harika, teşekkürler. 💙
var evet. mesela çekirdek yerken biriktirip yerim. eğer cekirdek kirilirsa ya da içi boş çıkarsa yeni bir çekirdek alırım ya da rengi siyah acı duruyorsa yenisini aliyorum