AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bir kaç şey var sadece ama cevapları da önemli değil aslında
Madem önemli değil neden kafana takıyorsun?
İş olsun 😅
Seziyorum sende biraz psikopatlıkkk :D
Genelde hep böyle yüreğimin bir köşesinde aile kurma hayali var. Sanırım beni hayata motive eden şeylerden biri bu.
Umarım düşlediğin gibi güzel bir yuvan olur dostum, tüm güzellikler seninle olsun :)
Teşekkürler dostum
oda beni seviyormu belirti var teklif var ama gerçekmi
Yani bunu anlayabilmen için vakit gerekiyor biraz, umarım günümüz ilişkileri gibi yalandan değildir:)
Çocuğum olabilecek mi
Neden olmasın ki
Sağlık sorunları
Olur inşallah ya tıp ilerledi birçok şeyin çözümü var bugün umarım sağlıklı güzel bir yavrun olur :)
İnşallahh😊
Ne zaman ve nasıl öleceğim
Seni bu düşünceye iten asıl şey ne? Çok özel değilse.
Ölüm korkusu sarıyor içimi sebepsizce
Tabi ki hepimizde olan bir korku ama son olarak gördüğümüz asıl başlangıç. Allah Ölümün de hayırlısını nasip etsin. Benimde yakınından vefat edenler olunca istemsizce bir süre düşünüyorum dini görüşünü bilmiyorum ama islamsa biraz dua ederek ferahlayabilirsin. Bende dört dörtlük Müslüman değilim belki ama gerçekten insan biraz da olsa rahatlıyor. Daha genciz düşünme çok, yolun başındayız :)
Çok teşekkür ederim
Ne demek rica ederim iyi geceler
Teşekkür ederim size de iyi geceler
Nolacak bu ekonominin hali
5-10 Yıla toparlar, biz göremeyiz belki ama çocuklarımız güzel bir hayat yaşayabilirler :)
Biz göremeyiz belki ağır oldu biraz
Yani güzel şeyler söylemek isterdim ama şu anki ekonomik durum ortadayken en az 5-10yıl gibi bir süre var önümüzde ben vazgeçtim kendimden ilerideki yuvam rahat olsun çoluk çocuk yaşayabilsin istediği gibi yeter, ne diyelim artık dünyadaki tüm felaketler bize denk geldi yaşamamız bir mucize
Orası öyle evet
Aklıma takılan çok şey var
Mesela?
Gelecek geçmiş hayat genel olarak her şey.
Geçmişte takılı kalman üzücü, olup biten her şey bitmiştir öyle olsaydı bu olmasaydı vb. şeyler diye düşünüp yıpratma kendini.
Gelecek için ise nefes aldığımız sürece bir umut vardır mutlaka hiç kötüyü düşünme, herşeyin en güzelini yaşarsın umarım.
Hayat bazen ani ivmelenip en dibe de girebiliyor, ama emin ol bazen hayal edemeyeceğin en güzel şeylerle karşılayabiliyor seni ümidini kaybetme :)
İnsanları hiç takma kafana direkt s*ktir et.
Teşekkür ederim ama takıyorum işte pek olmuyor alışkanlıklar kolay bırakılmıyor. Benim ki genel bir kaygı. Relax olmam lazım biraz daha bakalım
Kesinlikle şu an çoğumuz o kıvamdayız ama çok düşünmek iyi değil yıpratma kendini, boş vaktin olmazsa iyi olur sürekli bir uğraşın olsun
Bu sıralar afet takıldı aklıma
Afet derken depremleri mi kast ediyosun?
Evet deprem
Böyle küçük artçıların olması iyi diye biliyorum, bende Normalde bursa'da yaşıyorum şu an iş gereği Ankara 'dayım ben de çok endişe duyuyorum o konuda ama yeni yapılar da pek korkulacak bir şey yok hem inşaatçı hem mimar olarak söyleyebilirim sana özellikle 2015- 2018den sonraki yapılar yönetmelikler değişti ve çok ciddi üstünde duruluyor öyle demir çalma vs söz konusu değil, yapan hainler vardır belki ama çoğunda yok diyebilirim. Çok sık düşünüp kendini anksiyete veya panik atağın içinde bulabilirsin o yüzden aklına her geldiğinde bir uğraş bul kendine düşünmemeye gayret göster
Yaa aslında normal şartlarda çok düşünmüyordum
Çünkü bireysel olarak alınan önlemler de bazen bir yere kadar
Anksiyeteyi arttırarak dediğin gibi hiçbir şey elde edemeyiz
Bilinçli olup devam etmek lazım
Gecenki yalova merkezli deprem
Dünkü İstanbul da olan ufak deprem acaba öncü mu sorusunu doğurdu
Fay hatlarının farklı olması içimi rahatlatsada insan geriliyor
Oturduğum bina o kadar genç değildir diye düşünüyorum
Tek tesellim binayı yaptiranlardan biri hala binada oturuyor sanırım
Çürük bina yapmaz herhalde kendine diyorum
Onun haricinde kendi halinde meşgul birisiyim zaten
İç rahatlatan tavsiye ve aciklaman için minnettarım çok teşekkür ederim
İçini bir nebzede rahatlattıysam ne mutlu, rica ederim iyi akşamlar :)
İyi akşamlar
Sizin bu aralar aklınıza takılan ne var
Benim bu ara iş olarak biraz sıkıntılarım var beklediğim ödeme gelmedi, benim ödemelerim takıldı bu sefer iş hayatında bu tarz şeylere dikkat ederim çünkü güven vs kaybı oluşur ödemeyi yapamazsan, bu sefer ödeme olsun diye aracı satılığa çıkardım malum piyasa durgun araç için arayan yok baya karambole gidiyor gibiyim şu aralar
Desene hiçbir planın istediğin gibi olmadı
Bende güven ilişkisinin önemli olduğuna inanırım umarım en kısa zamanda ödemeni alırsın ve ödeme yapabilirsin
Öyle oluyor devamlı ya bundan kurtulunca ardından başka bir şey hayat böyle işte alıştım biraz da bir şekilde çıkmazdan çıkıveriyorsun farkına varmadan güzel dileklerin için teşekkürler inşallah :)
Sende haklısın sürekli bir çabamız var
Hayat böyle ne yazık ki çok köklü bir aileden gelmiyorsan maddi olarak hayatta hep bir yarış bir çaba içerisinde olmak zorundasın ekmek aslanın ağzında derlerdi ya eskiler şu an yine tam o dönemdeyiz
Ekmek aslanın midesinde artık :/
Allah sonumuzu hayretsin soruCan:)
"ne"yi aklımdan çıkarırım
Aklıma takılan biri var
Gelecek kaygısı
Ne yazık ki şu an da ülkede bu düşüncede olmayan sayılı kişi vardır, ama çok ta düşünme su akar yolunu bulur rızkı veren Allah, inan bazen öyle çıkmazda görüyorum ki kendimi ama nasıl oluyorsa o işin içinden de bir şekilde çıkıveriyorsun. Çok yıpratma kendini :)