Hepimizin aklına takılan birçok şey vardır. Senin aklına takılan ne var?

Hepimizin aklına takılan birçok şey vardır. Senin aklına takılan ne var?
aklıma takılan pek bir şey kalmadı bugünlerde yani eskiden çok düşünürdüm ama şu an sadece kendimi düşünüyorum anı yaşıyorum ya da hayat nasıl sona erecek diye bekliyorum sadece başka yaptığım ya da düşündüğüm herhangi bir şey olmuyor hiç
Neden Erkeğin penisinde 4000 sinir varken kadının vijanasın da 8000 tane erkek en fazla 15 kez orgazm olabilirken kadın neden 134 kez orgazm oluyor neden bu kadar fark var cinsiyet arasında bu takıldı bide erkek çok eşli kadın tek eşli diyenler var kadın 8 erkeğe rahat yeter ama erkek 1 kadına zor yeter diye düşünüyorum bu bilgilere göre kadın çok eşli ve daha çok zevk alıyor
Bu sıralarda belirsizlik yaşadığım bir durum var. Aklıma o takılıyor bir tek. Gerçi ben bu konu hakkında fikrimi net bir şekilde belirttim ama olay kopacak 😬ama her şeyi göze aldım.
Cevap
5Cevap
Takılmadığı bir şey yok desem daha net cevap olur aslında. 🙄🙂
Haftaya patronlar gelior biraz yoğun geçicek haftayı atlatma peşindeyim :))))
Ben patronum ben ne yapayım? 🤣
Tüketici Hakem Heyetine nasıl başvurulur, avukat lazım mı, istemiyorum avukatsız halletmem mümkün mü gibi konum var benim.
Son 5 aydır aklıma takılan tek bisey var...
Sevgilim me yapiyo acaba? Iyi mi? Yanında olamıyorum bana ihtiyacı var mı acaba? Orada tırnağına taş değse, burada benim canım acır...
İhtiyacı olduğunda zaten saklayamaz o
Dokunsan dökülür.
Aklıma takılan neden kimlerinse akılına takılmamdır..
Her şey bi yana bu kadar güzel sevilmeyi hak edecek napmışım acaba sorusu dönüp duruyor kafamda ❤️
Benim Aklıma Takılan Tek Soru Kız Kardeş İle Evlenilebilirmi 😳💯
Farklı farklı insanların bana tepkileri nasıl acaba?
Erkekleri az çoo biliyomda da kızlar🤔🤔
Tanrı var mı yok mu çok takılıyor
Herkes birgün bir şekilde bu soruyu düşünüyor. Hatta tanrı mı insanı yarattı, insan mı tanrıyı yarattı sorusu da çok akla gelir. Ben var diyorum ama zor bir soru. Cevabı daha da zor.
Sizin ne düşünüyor
Dedim ya. Ben tanrının varlığına inanıyorum.
Var olan her şey neden var?
Oynadığım bilgisayar oyunları.
Bazılarının benden sogudugunu düşünmek. Benimle muhatap olmak istemedikleri
Akilama takılan şu aralar bişi var çok kararsizim
Sen yurt dışına yerleşme işinden vazgeçtin galiba.
Evet İzmir'e yerleştim İzmir'deki Ankara 'da kiler aklımı celmeye calisiyir ortak yer açalım diye bende olmaz diyorum gezmek güzel annemde biraz rahatsız dün yine teklif güzeldi ama hayır dedim bakalım aklımı kim cekicek 🤔
Ben 17 senelik ortaklığımı bitirdim. Ortak iş yapmak yıpratıcı. Bir iş yapacaksan kendi işin olsun, onlarla iş birliği yap ama ortaklık yapma derim naçizane.
Bende düşünmüyorum arada aklımı celmeye çalışıyorlar🤔
çok şey var anlatilmaz
Ben de mutlu olabilecek miyim 🥲
niye varim ben
Biyolojik manada soruyorsan annenle baban cinsellik yaşadığı için.
Çoook şey
Tayin işleri falan
Aklıma bissürü şey takılıyo ama banane demek lazım
Ölmek istemem
En İyi Cevap