KS'nin bize hergün sorduğu soruyu size soruyorum dostlar. Aklınıza takılan ne var?

KS'nin bize hergün sorduğu soruyu size soruyorum dostlar. Aklınıza takılan ne var?
Aklıma takılan bir çok şey var ama hiç birinin de etkisi ayda önemi kalmadı artık sadece merak yani. çözsem de bir şey değişmeyecek olan şeyler
Aklıma takılan tek sey ben sarısın sevmeme rağmen karsıma sürekli kızıl turuncu esmer kızlar cıkıyoru bunu anlayamıyorum
Baska birsey derdim olamaz
Seçimi kim alacak xd skdkkdkxkx
Cevap
26Cevap
aklıma takılan bir şey yok
her şey çok stabil ve akışında..
ne güzel
Artık genel olarak aklıma takılan çok fazla bir şey yok sanırım düşünme olayını yavaş yavaş bırakıyorum
Acaba hala dürüst güvenilir aldatmayan yalanı dolanı olmayan birileri var mı diye düşünüyorum
Varda bize niye denk gelmiyor
Geleceğim sadece nasıl olacak nasıl bir şey bekliyor beni
Yoğun bir hafta olacak çok şey var ama hallederiz
Sagolasin, senin?
Bilmiyorum bu belki çok klişe olabilir ama ben hep şunu düşündüm, herkes kendini başrol sanıyor mu acaba
Beş yıl sonraki kendimi bu aralar çok düşünüyorum.
kafamın içinde 40 tane tilki biri bi yana gidiyo diğeri öbür yana bi toplayamıyorum :D
Seçim aklımda tatlım
şu erdoğan gitsin de canim biktiim artık şu adamdan 35 yaşındayım omrumum yarısı o adamı görerek geçti yeter artık daa
Yanlış başlangıç yaptım ve bu bir çok şeye dokunuyor.
Teşekkür ederim
Barışacak mıyız acaba..
Acaba gelecekte benden bir halt olur mu
Belki 🤷♂️
Birşeyi ne aktıma ne skime takarım
Hiçbir şey yok.
Elimden geleni yapmama rağmen neden hiçbir şey istediğim gibi gitmiyor ne aşk hayatımda ne iş hayatımda ne de diğer hiçbir şey yolunda değil
Aklıma takılan bir şey yok. Her plan kafamda kurduğum gibi. Hakettiğim herşeyi alıp. Kendi yoluma gidicem.
"Neden rüya görürüz?
Ne bilim ölçmedim
Paya paya 😂
Al işte şimdide aklıma fakır olmam takıldı
Düşünmüyorum bir şey
Ne yok ki
Sende peki
Profiline baktığım kadın gerçekten doğal mı yoksa silikon mu var diye düşündüm az önce:))
Aslında Aklınıza takılmayan nevar
Aklıma takılan bir şey yok
Aklıma takılan bir şey yok şu an
Aklıma takılani direk soruyorum..
Aklıma takılan bişey yok
fok balıkları neden yalnız ://
Takilan gidiyor
Hangi birisinj soyliyim ki
Artık eskisi kadar düşünmemeyi düşünüyorum
Şu seçimler nasıl olacak. Kim kazanacak.
dominant bir kadınla nasıl tanışacağım
Valla öylee
Müşterim.
Çok şey var be bacım
Dünyayı yedi kere turlayacak şeyler var...
Gelecek kaygısı var
Aklıma takılan şey hiçbir şey anlamadığım
birçok sey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?