Kişilik & Karakter Aklına takılan ne var? Maşukaaa Takip Et Bilge Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor #maşukaaa Güncellemeler+1 yıl Güncel Aklına takılan ne var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Aklıma takılan çok şey var tabi ki de. çözülmesi gereken özellikle.. ama anlamı pek yok zamanla geçerse geçer ya da geçmez bilmiyorum. 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı. şu an düşünmeden geceyi ve müziği dinliyorum, yeter yoruldum :D 1 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Çamaşırlarını kalkıp nasıl serecegimi 😄😄Yatakta da ekoloji konuşulmaz ki arkadaş 😂 1 2 Yorumla u 27esmerim +1 yıl Ekonomi 😂 Yorumla Maşukaaa +1 yıl ☺️ Yorumla
sıyahbeyaz39 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl Mutlu olmak mı zor yoksa mutluluk diye bir şey mi yok 1 6 Yorumla Maşukaaa +1 yıl Mutluluk yüzüp ulaşmaya çalıştığın liman gibi ama esas mutluluk o deniz ve yuzebilmek gibi.. Yorumla sıyahbeyaz39 +1 yıl O zaman yüzme bilmediğim için boğulup gideceğim desene mutluluğu ararken Yorumla Maşukaaa +1 yıl 😃 Yorumla sıyahbeyaz39 +1 yıl İyi akşamlar 😊 Yorumla Maşukaaa +1 yıl Tşkler efendim Yorumla sıyahbeyaz39 +1 yıl Rica ederim ne demek efendim 😊 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Bu ay kredi kartı ekstrem ne kadar gelecek acaba.. :/ 1 0 Yorumla
tülayısevenoçocuk Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 79% +1 yıl Asansörlerde kullanılan halatların maksimum direnci kaç acaba diye düşünüyordum tabi bir de kullanılan sensörlerin hassasiyeti... 1 0 Yorumla
Kartopu0 Takip Et FenomenYoda Yaş: 25 +1 yıl Çok şey var hangisinden başlıyım ki... 1 1 Yorumla Maşukaaa +1 yıl Birinden başla Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Aklıma gelip gidiyor her şey takılı kalan yok 1 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Çok şey var boş şeyler de var. Bu halimiz nolcak kendi halim nolucak öyle 1 0 Yorumla
özgür1022 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 763 cevap paylaştı. Seninle ne zaman kahve icecez. tabiki hic bir zaman dicen🤣🤣 1 0 Yorumla
Sefir34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 313 cevap paylaştı. Araba mazot yakıyor ben ağlamaya gidiyorum 🤣🤣 1 10 Yorumla tülayısevenoçocuk +1 yıl Sonunu düşünen kahraman olamaz F30 binen yakıtına bakmaz 😂 Yorumla Sefir34 +1 yıl 🧐🧐 evde yatması lazım çok gezdi otopark ücretsiz Allah'tan Yorumla tülayısevenoçocuk +1 yıl 😂😂 Yorumla Maşukaaa +1 yıl Ağla ancak keser 🤣 Yorumla Sefir34 +1 yıl Ağlamak para ile değildi dimi 🫣🫣😀😅 Yorumla Maşukaaa +1 yıl Yooo bedava vereyim ben sana 😃 Yorumla Sefir34 +1 yıl 😀😀😀 bedavaa hava bedava bedavaaa ağlamak bedavaaa aman 😀😅 Yorumla Maşukaaa +1 yıl Benim yerime de ağla lütfen 😃 gözlerim rengi soldu çünkü Yorumla Sefir34 +1 yıl Olur sen ağlama arkadaşım 🫣😉😀😀 Yorumla Maşukaaa +1 yıl 🙏 Yorumla
MysticartByQuadua Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl @masukaaa iyi geceler, sitede yeniyim de bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım rica etsem mesaj atar mısın ben atamadım xper yetmiyormuş 0 0 Yorumla
efendimbenim Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Azrail’in büyük kurtarıcı olduğunu düşünüyorum 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hic bisey 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Aklıma takılan çok şey var tabi ki de. çözülmesi gereken özellikle.. ama anlamı pek yok zamanla geçerse geçer ya da geçmez bilmiyorum.
şu an düşünmeden geceyi ve müziği dinliyorum, yeter yoruldum :D
Çamaşırlarını kalkıp nasıl serecegimi 😄😄
Yatakta da ekoloji konuşulmaz ki arkadaş 😂
Ekonomi 😂
☺️
Mutlu olmak mı zor yoksa mutluluk diye bir şey mi yok
Mutluluk yüzüp ulaşmaya çalıştığın liman gibi ama esas mutluluk o deniz ve yuzebilmek gibi..
O zaman yüzme bilmediğim için boğulup gideceğim desene mutluluğu ararken
😃
İyi akşamlar 😊
Tşkler efendim
Rica ederim ne demek efendim 😊
Bu ay kredi kartı ekstrem ne kadar gelecek acaba.. :/
Asansörlerde kullanılan halatların maksimum direnci kaç acaba diye düşünüyordum tabi bir de kullanılan sensörlerin hassasiyeti...
Çok şey var hangisinden başlıyım ki...
Birinden başla
Aklıma gelip gidiyor her şey takılı kalan yok
Çok şey var boş şeyler de var. Bu halimiz nolcak kendi halim nolucak öyle
Seninle ne zaman kahve icecez. tabiki hic bir zaman dicen🤣🤣
Araba mazot yakıyor ben ağlamaya gidiyorum 🤣🤣
Sonunu düşünen kahraman olamaz F30 binen yakıtına bakmaz 😂
🧐🧐 evde yatması lazım çok gezdi otopark ücretsiz Allah'tan
😂😂
Ağla ancak keser 🤣
Ağlamak para ile değildi dimi 🫣🫣😀😅
Yooo bedava vereyim ben sana 😃
😀😀😀 bedavaa hava bedava bedavaaa ağlamak bedavaaa aman 😀😅
Benim yerime de ağla lütfen 😃 gözlerim rengi soldu çünkü
Olur sen ağlama arkadaşım 🫣😉😀😀
🙏
@masukaaa iyi geceler, sitede yeniyim de bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım rica etsem mesaj atar mısın ben atamadım xper yetmiyormuş
Azrail’in büyük kurtarıcı olduğunu düşünüyorum
Squirt orgazm gerçek mi sbshsj
Hiçbir şey yok doğrusu.
Hiç bişey
Telefonumun pil yuzdesi Sekten uc oldu
Hic bisey