Evet doğru
Hayır doğru değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet doğru benim kuzen arkadaşı yaşları küçük o tabiki herkese göre değişir bence onlar hasta da Allah ıslah eylesin amin çünkü bu duruma takmak nedir? bu çocuk tam akıl hastanesinde yatmalıydı zaten diyor bu durum melankoliye dönüşebilir bence bu hasta tedavi olmalı ama her türlü rahatsız o planın içine kendin düş inşallah temennim yani demek istediğim büyük insan daha olgundur ama tabi insanına göre değişir tabiki bilerek yapıyor ne yapmaya çalışıyor kullanacaklar Allah fırsat vermesin bir daha amin
Bu anketin cevabı yanıltıcı olabilir. Zira Aile yapısı ve yetişme şekli bu konuda etkilidir diye düşünüyorum. Çünkü içinde bulunduğumuz bu zor zamanlarda ister istemez insanlar çabuk olgunlaştı. Zorluklar ve hayat mücadelesi içindeki ailelerin çocukları sıkıntı ve imkansızlıklar ile boğuşmakta.
Saygılar
Erkekten erkeğe kızdan kıza fark var.20 yaşında kız tanıdım düşünceleri çok olgun, sınırını nerde nasıl davranmasını bilen 35 yaşında kadında tanıdım 18 yaşında ergen kızdan beter...
Erkeklerde de bu böyle insanları yaşından çok yaşadıklarına göre analiz etmek daha doğru sonuç verir
Cevap
17Cevap
Hayır doğru değil. bu tamamen karakter meselesi.. yani 30 yaşında gelmiş ama hala ergen gibi hareketleri olan o kadar çok kadın gördüm ki ben hayatımda.. bazı kişiler de 20 yaşında bile hayatta çok şey yaşamış ve olgunlaşmış oluyorlar
Şimdi ki gençlere baktığımız da sorunun cevabı evet geçmişe baktığımızda cevabın hayır buda demek oluyor kişinin kendini geliştirmesine bağlı bir durum
Aslında kişinin kendini geliştirmesine bağlı bir durum bu
Şu laflara inanmayın 20 23 yaşında ergen kızlar kendini olgun sanıyor çekilmez hallere burunuyorlar sonra.
bu biraz türkiye aile yapısıyla alakalı ama doğru tespit
Bence hayat şartları önemli
Kadınına ve erkeğine göre değişir
Kişinin yaşanmışlıklarına göre değişir
Sanırım doğru
Doğrudur
Doğru
Evet dogrudur
Hayır
doğru
Bazen öyle.
burada mısınn