Bence kadınlar daha erken olgulaşıyor, erkekler 26-27 yaşına kadar anca toparlıyorlar. Sizce hangisi daha erken olgulaşıyor?

Kadınlar
Erkekler
Diğer (travesti)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence kadınlar daha erken olgulaşıyor, erkekler 26-27 yaşına kadar anca toparlıyorlar. Sizce hangisi daha erken olgulaşıyor?

Bana göre karaktere göre değişiyor. yani bazı kadınlar var 30 yaşına gelmiş hala ergen gibi konuşuyor. bazı erkekler var 20 yaşında bile çok olgun ve aklı başında oluyor. ama yine de Cinsiyete bağlı olarak olgunlaşma süreci, bireyler arasında farklılık gösterebilir ve genellemeler yapmak zor olabilir. Olgunlaşma, biyolojik, psikolojik ve sosyal faktörlerin karmaşık etkileşimine bağlı olarak gerçekleşir.
Kadınlar yaradılış açısından erkeklere göre daha erken olgunlaşırlar. İstisna olarak erken olgunlaşan hayat şartlarından dolayı Erkeklerde vardır ama. Kadınlarlar birer anne adayı olduğu için onlar daha önce olgunlaşır.
Her zaman kadınlar daha olgun davranır, aptal gibi toksik adamlara aşık olmak dışında
hatunlar daha çabuk olgunlaşıyor 18 yaşındaki çoğu erkek daha konuşmayı beceremiyo
Cevap
17Cevap
Tabiki de kadınlar daha çabuk olgunlaşıyor.. Ne istediğini nerde nasıl davranması gerektiğini gayet iyi biliyorlar.. Tabi bunun tam tersi de oluyor..
Erkek. Kadınlar erkekler kadar eziyet çekmiyor. Kadının sevilmesi için güzel veya ev hanımı olması yeterken erkeğin sürekli debelenmesi gerekiyor. Toplumda hiçbir kimse evinde oturup iş arayan adamı bile sevmiyor. O adam iş bulsa zaten çalışır, erkek bütün bunlara maruz kala kala artık acıya karşı dayanma kapasitesini mecburen artırmak zorunda olduğunu hisseder
Kadınlar daha erken olgunlaşır kural bu Türkiyede zaten.
Diğer travesti ne lan skkdkskskkekekekskskks
Bülent Ersoydan özür dile hemen 😃
Travesti şıkkına çok güldüm ya 🤣
Bence kadınlar erken olgunlaşır. Bu yüzden de erkek büyük kadın küçük eşleşmesi en mantıklısı
kadınlar ama bu iyi değil o yüzden sıkıcılar
Travesti ne allah aşkına. Translar travesti değildir
bence farklı yönlerden erkek olgunlaşıyorlar, ben yaşıtım kızlarda bile bende olmayan bir saflık seziyorum. bir erkeğin bir kızı kandırması (kötü anlamda demiyorum) zor olmuyor
bu arada alttaki seçeneğe gümledim 😂
Kızlar fiziksel olarak erken olgunlaşıyor ama diğer türlü erkek bence.
Yaşanmisliga bağlı
Erkekler olgunlaşmaz 😃
Kadınlar zihin olarak daha geç olgunlaşır.
Gençliklerinde ele avuca sığmayan insan olsun isterler, olgunlaşınca efendi, sessiz adam isterler. Hipergami böyledir:)
Erkekler
Travesti ne alaka
kadınlar.
Ikide
Kadınlar
Bence de kadınlar
Kadınlar kesinlikle
erkekler
al sana örneği
küçül de cebime gir
kaybolursun falan
civciv demiştim ama