Hangisi senin için önemli?
Dış güzelliği yakışıklı/güzel biri olsun (tip)
Önemli olan iç güzelliği olması..(huy)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangisi senin için önemli?
insanları çözmek çok zor kadında erkekte insanlar evleniyor kimi 6 ay ki 2 sene kimi 10 sene insanların gerçek kişiliği ortaya çıkıyor çok güzel olsun veya çok yakışıklı olsun diyorsun içleri boş ruhsuz insanlar çokıyor veya içi ve huyu güzel olsun diyorsun içleri çürümüş kütü çıkarcı çıkıyor yani evlilik kumar gibi şansınıza bahtınıza ne çıkarsa
Arkadaşlar erkekler her türlü üzüyor bu yüzden yakışıklı erkeklerin beni üzmesini tercih ediyorum. Eskiden huy güzel olsun derdim noldu onlar da üzdü. Artık tipi güzel olsun zaten yine üzecek diyorum ewqıqwasdsaeqqe
Cevap
51Cevap
Ben karakteri güzel kadınla evlenirim
Dış güzelliğe mi oyu verdin :)
Doğru gerçek olan bana güzel olsun.
İçi de öyle.
Vicdan sahibi olan her kadın iç güzelliği yeteri kadar mevcuttur.
Bir o kadar da güzel sever.
Tabi bu öyle bazı yetenekler gibi sonrdan elde edilebilinecek birsey değildir..
Ailede ona sahip olursunuz.
Babanızın annenize , size olan yaklaşımı sizin kisiliginizi ve karakterinizi belirler.
Ve bu hep böylede gider.
Mutlu ve huzurlu bir birliktelikte/ailede büyüyen ister erkek çocuğu, ister kız çocuğu olsun mutluluğu bulur.
Guzellik gelip gecicidir.. Onemli olan ic guzelligi. Yillar once guneydeki koyumuze kiz almaya gittik... Kiz cok guzeldi. ama $10.000 baslik parasi istediler.. kiz cok begendim halde alamadim.. O anladimki icin guzel olsun..
Kiz hatay Kirikhandaydi.. o aileyi taniyan amca otobuste bana kiz hakkinda ovucu sozler soyluyordu. " Yavrum bu kiz iki kova suyu koyun meydanindaki cesmeden eve tasir. Evi ahiri bizzat temizler. cok caliskan bir kiz bu diye ovguler yapiyordu. ama kismet degilmis olmadi..
Kari koca ilişkisini normal arkadaşlıktan ayıran şey karakteristik uyum ve güzel huyun yanında fiziksel çekicilik ve arzunun da olmasıdır.
Huyu güzel olsun yeter diyen kişi evlenebilecegi birini değil kullanabilecegi birini arıyordur.
Sadece tip diyen biri de kısa süreli beraberlik peşindedir, evlilik değil.
Evlilikten yüzü gülen insan çok çok az. Kimseye tavsiye etmiyorum. Kaldı ki kanunlar neredeyse her zaman kadından yana.
Kadın neden hiçbişey yapmadan erkeğin malına mülkün ortak oluyor? Boşanınca erkek neden nafaka ödüyor? Kadın evlilikten önce maaş mı alıyordu ailesinden?
Hele bazı kızlar sadece imza atacak biri olsun derdinde. Evlenmeyin erkekler.
Olurda anlaşamazsanız, boşanınca perişan olan erkek oluyor. Kadının kaybedeceği bişey yok.
Bu zamanda evlilik kadınların erkeği sömürme aracına döndü artık.
Eşitlik, bazı kadınların işine gelince çiğneyip işine gelmeyince tükürdüğü bir sakızdır.
Size de hep kötüsü mü denk geliyor arkadaş. Kadınlar diye genel konuşmanızı doğru bulmadım.
İlk soruya şöyle diyeyim, şu an işsizim, malına mülküne ortak değil hayat ortağı olduğumuzdan birimiz evi geçindiriyor birimiz evi çekip çeviriyor. İşim varken bütçemiz ortaktı, yani kocam da benim malıma ortaktı. Nafaka mevzusunda hak veriyorum. Çocuğa nafaka mantıklıdır, kadına nafaka belli koşullar dışında ve uzun süreli olarak mantıksızdır. Mesela ben boşansaydım nafaka almazdım çocuğumuz da yok. Boşanınca erkeğin perişan olduğu da durumdan duruma değişir, spesifik ele alınması gereken şeyleri genelleyemeyiz. Kadın kazık atıp üstüne nafaka alırsa erkek mağdur olur, adam kadını çocuklarıyla ortada bırakıp giderse kadın mağdur olur gibi gibi. Üstelik boşanan kadınlara toplum baskısı ve etiketi daha çok. Erkeklerin boşanınca toplum tarafından arkasından dul kaldı diye atıp tutulduğunu görmedim. Erkekleri sömürme kısmına da katılmıyorum çünkü eşimi sömürdüğüm bi durum yok ortada, karşılıklı sevgi saygı ile yuva kurduk. Ne düğün istedim ne bir şey bekledim. Sade bi nikahla evlendik, krediye borca girmeyelim dedim çoğu eşyamızı nikahta gelen takılar ve birikimlerimizle aldık bazısını ikinci el. İkinci yılımıza yaklaşıyoruz hala her ay biriktirip eksiklerimizi tamamlıyoruz beraber. Borç harç da olmayınca kafamız rahat oldu. Eşimin ailesi yok yetimhanede büyümüş, o yüzden çok fazla aile yardımı da olmadı kendimiz kurduk hayatımızı. Benim çevrem de benim gibi düşünen insanlarla dolu. Siz nasıl bir çevreye sahipsiniz hiç anlamıyorum valla
@onixella siz söylediğiniz gibi yuva kurmak niyetiyle evlenmişsiniz. benim söylediklerim sizin gibiler için değil zaten. üzerinize alınmanıza gerek yok.
kadınlara değer veren, el üstünde tutan biriyken neden böyle düşüncelere sahip birine dönüştüm acaba? en büyük sebebi çevremizde ve medyada yaşananlar değil mi?
Hatun ilik gibi de olsa, iki kelam ettikten sonra bu neyin kafasında diyorsan kaç. Muhabbeti keyifli, tatlı, huzurlu ama yüzüne bakınca tüylerin dikeliyorsa kanka ol. İyi hissettiriyorsa ve hoşnutsuz değilsen yapış. Anlatabildim mi bilmiyorum.
Benim için ikisi de önemlidir hem iç hem dış
Dış olarak çok fazla kilolu birisini istemem sağlığına dikkat etmeyen bakımsız olan birisi bana itici gelir
İç güzellik olarak karakterli, dürüst, saygılı ve iyi kalpli olan birisini isterim
Yüzü güzele 40 dakikada doyulur da, gönlü güzele 40 sene daha doyulmazmış derler..
Valla 40 yıl yaşamadım, deneme şansım olmadı. :)
Aklıma kalbime sinmesi önemli… ne tamamen iç ne tamamen dış görünüşle olacak iş değil… az çok denge denklik önemli…
bu zamanda erkek olmak zor valla disa baksa ne olur 🙈🤣
yüzünü yikayinca zaten farkli biri cikiyor ortaya..
ne varsa karakterde var
Huy çok daha önemli tabii ki ama dış güzellik olarak da sana hitap etmesi gerekiyor bir tık. İlla güzel olsun demiyorum sana güzel olsun kafi
Dış güzelliği yakışıklı/güzel biri olsun (tip) huy diyen yalan söylüyor herkes yakışıklı ya da manken gibi sevgili eş ister
Eğer evlenmemiş olsaydım
3. Seçenek hiç evlenmemek.
Huyu karakteri güzel olmalı dış görünüş sonradan düzeltilir..
Dış ve iç güzelliğin birbiriyle bağlantılı olduğunu düşünüyorum
İç güzelliği kadar dışı da önemli elbet ama bir tercih olacaksa içi tercih ederim.
Dış güzellik kayboluyor. Ama iç güzelliği koruyabilmek zordur
Tip aşırı iyi olmasına gerek yok beğenebileceğim düzeyde olmalı iç güzelliği olmazsa olmaz
net kriter belirlemek bence anlamsız olur. gönlümüzün, kime , neye , nerede ve nezaman kayacağını bilemeyiz.
evlenecek olsam bakire seçerdim. erkeklere sesleniyorum bu devirde evlenmeyin %50 ihtimalle boşanıp ömür boyu nafaka ödüyorsunuz
@thegirltakingredpill selam baylar ben dr. Redpill :)
Huyu güzel olmalı
birazdan bir şey olup güzelliğinin gitmiyeceği ne malum. yinede biraz güzel olsun zaten seversen o sana yine güzel gelir
Elbette huyu suyu ve kafa yapısı uyumlu olan birisini tercih ederim yani görünüşün bana bir artısı yok açıkçası
Bir insanı ilk gördüğünde dış görünüşü hoşuna giderse konuşursun yoksa oo kardeşim der geçersin yani tanışmadan anlasilmaz
İç güzellik en önemli şey. Dışı güzel olan çok bulursunuz, içi güzel olan daha nadir.
İlk bakacağım tip olduğu için tipe bastım ama karekter olmayınca sıfırlanıyor bu tercih.
biraz yüzüne bakılacak gibi de olsun ama evet önemli olan iç güzellik...
Tipi güzel olmayanın kimse huyunu merak etmez boş yapmayın
Dindar olmayan , zeki , üsluplu birini isterdim
her ikisi de olmalı ama öyle bir seçenek olmadığından dış görünüş
Yüzü güzel olan 40 gün sevilir gönlü güzel olan 40 yıl beklenir
Basda hoslanmak için dış güzelik sonra iç güzelik önemli
Yüzü güzel olanın huyu kötüyse evliliğe gitmez zaten merak etme.
Eger bir seçenek varsaikincisi
Ama gönül ister ikisini
Olsun bsndh hardal da severim
2. Seçenek
Ikisindende olsun
Esine sadik olsun yeter
karakter önemli..
Kalbi Güzel olsun yeter
Anlaşabilmek önemli uyumlu olabilmek
İkiside önemli dengede olması yani
Hulisi kentmen gibi zengin olsun
Karakteri ve iç güzelliği olmalı
Önemli olan her zaman görünmeyen dir
Şimdi insanın gözüne de hitap etmeli.
Dışı ne yapayım diyelim dışı guzel yakışıklı içi çöp benı uzen pıslıgın tekıyse ne yapayım onu
Evet içine bakmak gerekıyor tabıkıde
Sorun değill sıldım zaten hepsını hhahs
içinin güzelliği yüzüne vurur zaten
İç güzelliği
Güzel olsun prenses gibi olsun 🙂
Güzellik önemli
Huyuna bakarım...
Ben onu güzelleştiririrm
Hiçbirini. İkisinden de olmalı.
Önemli olan iç güzellik eğer yersen
Tabiki de dış güzellik
Dışı güzel olmayanın içini kimse merak edip sormaz bile