Zengin adam çok riskli onu baştan söylüyorum. Çünkü hem çevresi kalabalık olur, çok dikkat çeker ve sana onu hak etmen gerekiyormuş gibi davranma ihtimali var. Ve de kimse fakir, çulsuz ve (buraya dikkat) tembel biriyle evlenmek istemez. Çok zengin mi orta halli mi diye sorsan, orta halli çalışkan ve sorumluluk almayı bilen adam derim. burada önemli özellik adam olmasıdır, yani konunun maddiyatla bir alakası yok. Iyi günler.
Para pul ve görsel geçici şeyler. Önemli olan fikirler ve karakterdir. Birbirine verilen değerle ölçülür bazı şeyler para pulla değil. Daha pahalı eşyaların üzerinde oturan, daha pahalı giysiler kullanan ama gram mutlu olmayan insanlarla doldu dünya maalesef.
Uzun vadede her zaman “fakir ama sadık” derim 💕 Para rahatlık sağlar ama huzur sağlamaz. Aldatılan biri olmanın yarattığı güven kırığını toparlamak çok zor oluyor.
İki taraf da çalışır çabalar para bir şekilde kazanılır ama güven ve sadakat kayboldu mu geri gelmiyor 💔 O yüzden kalbi zengin olanı seçmek çok daha doğru geliyor bana 😌🌿
ikisinide seçmem, herkes evlenmek zorunda değil sonuçta shdhf
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
4 ay
zenginin parasını yemekte var ama işte sevgi parayla gelmiyor fakir desem aşk karın doyurmuyor bi defa geliyom dünyaya sefalet neden yaşıyayım ben kendi hayatımı kurmayı seçiyom