Aşk=mantık hatta mantık daha önemlidir
Hangi evliliği tercih edersiniz?
Aşk=mantık hatta mantık daha önemlidir
Aşk ama içinde mantıkta olmalı duygusuz bir evlilik olmaz insan duygusu olmayan birisi ile aynı yatağa girmek istemez hem insanın birisi mantığına uyacak hemde kalbine dokunacak para demiyorum çünkü parayla saadet olmuyor para satın alınamayacak çok daha değerli kıymetli önemli şeyler var eğer kısmetse aşk evliliği yapmak istiyorum ama dediğim gibi içinde mantıkta olacak ve benim mantığımada olacak eğer sadece aşk ya da mantık olursa olmaz hem aşk olmalı hem de mantık
Parayi secenler parayi yersiniz de ne kadar mutlu olursunuz? Mantigi secenler tamam okey mantikda arada duygu yook sadece anlasmak yetmez. Aski secenler bence daha iyi sirt sirta verip herseyi yapabilirsiniz. Hayattan ufacik seylerle de buyul seulerlede zevk alabilirsiniz
Cevap
54Cevap
Aşk tercih ediyorum
Aşık olduğum kadınla evliliği hiç bir şeye değişmem.
Bisey soyliim mi direkten döndüm bir ay sonra düğünüm olacaktı. Çok uzun değil belki ama bir süre düşünmüyorum evliliği. Ve asla mantığın dışına çıkmayacagim. Maks 3 hatasını göreyim bir kızın veya aklıma, huyunu begenmiyeyim direk sileceğim ilişkiyi
%70 aşk %30 mantık benim için evlilik sebebi olabilir tamamen mantığımı devre dışı bırakacağımı düşünemiyorum bilmiyorum aşık olursam belki işler değişebilir.
Para seçenlere acıyorum çünkü paranın mutluluk getireceğini zannediyor zavallılar. Mantık evliliği de bana göre değil, bildiğin arkadaş gibi oluyorsun. Aşk olmadan olmaz diyorum.
Aslında şıklarınız son ikisi aynı mantık evliliğinin asıl amacı da maddiyatı dengelemektir.
Maddiyatın yani paranın ön planda olduğu ilişki bana kalırsa köle evliliğidir. Hangisin de para varsa karşısındakini yönetir bu tamamen saçmalık. Para bittiği zaman ilişki de biter, mantıkta ise ters gelen bazı durumlar da arada sevgi söz konusu değilse çabucak bitebilir ama Aşkta ne para önemlidir ne de mantık.
Her ne olursa olsun sevgi birleştirir insani tabii çift taraflıysa...
Aşk eşittir mantık mı.. mantık evliliğidir zaten para.. 🤦♂️😂 para diyenler kotu ama mantık olunca normal mi sjsjs
Mutlu bir evlilik tercihim. Aşk veya mntık önemli değil. Para olursa o çıkar üzerine kuruludur ve bitmeye mahkumdur
Mantık kendi hedefleri olan Kendi ayakları üzerinde durabilen ciddi yeri geldin mi neşeli şakadan anlayan yeri geldiğinde ben yanlış yaptığında bunu bana doğru bir dille anlatabilen düşünce yapının uyduğu danışabildiğim bir ilişki
Aşk evliliği. Sevmediğim bir insanla bırak bir ömürü bir gün bile geçiremem. İşkenceden başka bir şey olmaz. Allah korusun.
Mantık diğerleri zaten evlilik dışı bulunuyor. Hayatıma birisini alacak isem bana bir şey katmalı.
Aşk tabii ki. Önce seveceksin. Mantık ta şu şekilde olmalı kendi kıstaslarına uygun olmalı hepsi olmasa da en azından % de 70 i gibi.
Benim için bir seçenek koymamışlar..
Hiçbiri, ne aşk ne para ne mantık hiçbiri de saadet için yeterli degil
Mantığın içinde aşk da olur ekonomik denklik de olur kafa denkliği de olur tatmin de olur her şey olur. Mantıklı olun😅
Temelde aşk olacak mantık ve para onu takip edecek aşksız olmaz
Aşk tabi ki ama içinde bir tutam mantıkta olmalı
Ben mantıktan yanayım çünkü aşk evliliğinden dilim yandı bir kere
Aslında evlenmeyi istemiyorum zaten hiç sevgilim de olmadı, genlerim bozuk olduğu in başkasının günahına girmek istemiyorum, bir de bir başka yabancıyı bu denli sevebileceğime inanmıyorum pek.
Tüm evlilikler eninde sonunda mantığa çıkıyor.
Ya bıraksana marketlerde aşk romantik geçmiyor canım
Mantık bence bu devirde aşk kalmadı hepsi yalan para ve mantık aynı çerçeve
Kadınlar parası için evleniyor bunun için evlenmek benim de hakkım
Mantık evliliği yapan parayı da aşkı da bulur o yüzden mantık
Aşk evliliği yapmış biri olarak eğer ben parayı seciyorsam ve hayat bana bunu 8 ayda dusundurduyse herkes parayı seçmeli aşk herzaman olur hadi ordan edin sacmalamayin para her şey artık aşk hicbisey ama aşkınızın parası varsa okeyim;)
Bu kadar karamsar ve olumsuz düşünme bence
Evlilik dediğin aşksız olmaz
Sevgi (aşk) öncelik, sonrası tabi ki mantık çerçevesinde de uyum ve para da geçimleri için şart olan araç..
Aşk tabikide. Ama körü körüne değil. Mantıklı hareket ederek Aşk yaşanılır zaten. Para diyenler e şaşıyorum
Sebebi de şu. Evlilik kuruluyor. İstanbula 4. Köprü ihalesine girilmiyor
Önemli olan aşktır. Aşk yoksa bir ömür geçmez. Aşk varsa gerisi gelir, gerisi detaydır. Parada dert değil sokakta uyumadığın sürece :) Gerekirse Adem babayla Havva ana gibi bir yaprak takar gezilir malum yere ama aşka engel değildir.
Gönül ister ki 3 ünün de olduğu bir ilişki fakat zor 😂 Hayırlısı tabii ki ama aşksız bir ilişki sıkıntı diye düşünüyorum
Pek mantığımi kullandığım söylenemez ama bence mantık
Ben aşk evliliğinden yanayım ✨
Ben aşk evliliği yaptım üstelik kaçarak evlendim mutluyum
Aşk sadece paraylada olsa alınmayacak bir şeydir kalbine bir sevdiğin otururya işte o parayla olsun nede başka bir şey olsun asla geçmez ve kalbin kırılsa oda açısı para verseler sana unutamazsın
Aşk evliliği..
Aşkın ömrü 1 gün ile 6 ay arası... Geri kalan zamanda napcenizz? 😜🥴
Arkadaşlar evli biri olarak söylüyorum ki aşk belli bir zamandan sonra bitiyor yani kendini öldürsende yapacak bişi kalmıyor herşeyi yaşıyorsun ve bitiyor
Aşk, mantık, para muhteşem üçlü asla ayrılmamalı bunlar 😅
Aşk tabiki ama şimdiki aşıklar evlenip bir yıl sonunda boşanıyorlar
Aşk evliliği diyorum. Bu zaman da mantık evliliği kurtarmazken en azından aşk evliliği olsun mutlu son olsun.
Bu dünyada aşktan daha güzeli yok ama ben gerçek aşkı bulamıyorum
Çünkü aşık olarak yani hayatta bı kişiye o değeri vermek ve ondanda görmek isterdim
Sevmediğim kişiyle neden evleneyim ki para pul geçici
Aşk la biten evlilik çöküyor ama mantıkla başlayanlar ilerde aşka dönüşüyor ve bitmiyor
Aynen öyle evlilik eşlerin karşılıklı kafasal uyumu ile gerçekleşir birlikte TV bakmak birlikte bir etkinliğe sevmek ve eglenmekten birlikte gezmeyi sevmekten yani burdaki aşık olduğun kişinin kendisinden ziyade aşık olduğun kişi ile birlik te sevdigiz şeyler yapmak bence aileyi kenet ler yoksa ucurumun kenarındasin
Mantikli bir ask evliliğini tercih ederim.
Her zaman asktan yanayım
Karadenizli misiniz
Karadenizlilere benzettim
Anladım 😊😊
Aşk evliliği
Sevgi olmazsa hiç birisi işe yaramaz
Herşeyde mantıklı olmak önemli :)
Mantık evliliği ama gördüm ki çok mantıklı değil:)
Tercih etmiyorum.
sevdiğim kişiyle evliliği tabiki
Aşk ve mantık karışımı diyelim.
Aşkı seçerim. Sevgi olunca her şey olur
Hayat ne gösterir bilemiyorum
Mantık evliliği yapardım
Aşk meşk kalmadı artık.
Mantığın olduğu yerlerde diğerleri de olur
Aşkta gelip geçici sevgi lazım
aşk yoksa kalsın
Mantik evliliği en önemlisi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?