Asosyallik, depresyon ve kilo sorunlarım var, neler yapabilirim?

Son yillarim biraz sıkıntılı gecti. Psikolojimi toparlayamafim bir turlu. Yalniz yasiyorum. Sirf bu kilo ve komplekslerim yuzunden son ishimden istifa ettim. Birikmis paramdan yiyorum.

ailem daginik bir halde. Annem vefat etti 4 sene once. Bense cok yalnizim. Arkadas cevrem vardi artik yok (yedigim kaziklardan), baska bana motivasyon destek veren kimse kalmadi. Is bulamiyorum, maddi durumum psikolojik yardim almaya yetmiyor.
soyle bir durum var ki, tum gun evdeyim. Oylece gunlerimi geciriyorum. Yemek yiyorum bagimli gibi. Her uzuldugumde mutfaga ve ya yemek uygulamasina kosuyorum. Dusunuyorum ki ben tek yasiyorum, beni spordan ve ya diyetten alikoyacak cocugum kocam yok, bir engelim yok, neden kendimi böyle mahvediyorum? Hergun bos bos yatip, fast food yiyip kilo aliyorum ve daha da depresyona surukleniyorum.
lutfen bana akil verin. Gercekten kilo vermek guzellesmek, eski enerjime donmek istiyorum. Ama sanki bi vurdumduymazlik var icimde. Cok da yalniz hissediyorum ((

bu arada farkli bir ulkede yasiyorum tr vatandasi degilim. Bu siteyi eskiden cok kullanirdim. Her soruma cevap bulurdum. Umarim simdi de bulurum….

Asosyallik, depresyon ve kilo sorunlarım var, neler yapabilirim?