Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Evet kesinlikle rahatsız olurum.. çünkü ben küfür sevmiyorum her derdini her davranışını küfür ile çözüyorsa o insana zeki demem zaten.. arada sırada çok çok sinirlenirse edebilir yani bu normaldir
Bir gün ticaret için Eskişehir'e gittik. Ürünler alıcaz neyse ürün sahibiyle ilk defa karşılıyoruz yüz yüze neyse ofisine geçtik içerde 5 kişiyiz toplam 3 bizden 2 onlardan. Aha ortam öyle efendi bir sohbette ilerliyor ki aşırı sıkıcı anlatamam size. Sizler bizler akıcı Türkçe konuşmalar sanki siyaset programı çekiyoruz. Beni de bayar böyle muhabbetler benim hayatım sanayide geçti ağzım da bozuk yalan yok. Ben ağzımdan küfür kaçırdım cümle kurarken iş yeri sahibi oh be dedi sonunda biri başladı avina koyim küfürsüz ortam ne sıkıcıymış la dedi. Biz başladık yarıla yarıla gülmeye. Biz onlar küfür etmedi diye küfür etmiyormuşuz onlar da biz küfür etmedik diye küfür etmiyormuş meğerse. Demem ki tamam, her an küfür etmek hoş değil ama doğru yerde kullandığında küfür gayet güzel oluyor şahsımca 😃
Hiç sevmiyorum ve rahatsız oluyorum.. bir de mk diye sürekli konuşanlardan sa rahatsız oluyorum ben.. bu ne seviyesizlik Bir de önüne gelen kanka diyor , biz me ara kanka olduk acaba diyorum?