Küfürle başlayıp küfürle bitiren ve sürekli olarak böyle takılan birisinden rahatsız olurum. Ayrıyeten bağırarak konuşana rahatsız olduğum gibi buda yetmezmiş gibi bağırarak küfür eden kişiler ölsünler diye düşünüyorum onlara karşı tek rahatsızlığım yaşamaları. Küfür edilmesine karşı birisi değilim ama bence yerinde edildiğinde güzel oluyor. Geri kalanı bana çaresizlik ve acizlikmiş gibi geliyor. Hemcinslerim küfürle kadının dikkatini çekeceğini düşündüğü için yanlarından geçerken daha bir değişik küfürler ediyorlar aynı ölüm düşüncelerini onlar için de isterim. Konu çok dağıldı sürekli küfür eden insanları itici bulurum.
Her konuda olduğu gibi bu konuda da elbette dozu önemli. Yani her dakika küfür eden küfür kullanan insanlar aşırı itici gelir. Kesinlikle kelime dağarcığı az olduğu için küfürlerle dolduruyorlar :) Cümlelerinden küfrü çıkartsan ortada darmadağın kelimeler kalacak.
Bir de yerli yerinde kullanmak var ki o tam sanat işi :D Yani az kullanıp ama öz kullananların hakkını yememek lazım. Kız olsun erkek olsun hiç fark etmez bana da aşırı samimi geliyorlar. İçinden geldiği gibi rahat çünkü
Ya ben anlamadım millet dilini at fırçasıyla mı temizliyor baktım kimse küfür etmiyormuş... iyide imkanlı bir şey mi ya bu hiç mi küfür etmez yani bir insan... ben küfür ediyorum çünkü etrafımdaki herkes bayağı bir küfür ediyor... ama öyle durduk yerede küfür etmem birine sinirlenirsem ederim ya da çok çok çok komik bir şey olursa edebilirim veya küfürleri argo olmayan anlamlarıylada kullanabilirim... bazende küfür yerine aslında argo bir kelime olmayan kelimeleri küfür gibide kullanabilirim...
Evet rahatsız olurum, küfüründe bir yeri olmalı diye düşünüyorum, herşeye küfür ede insan itici geliyor bana, kadında küfür eder erkekde, ama bunun yeri vardır, öyle selam verir gibi ağzı alışık insanlar var mesela ben onları hoş bulmuyorum, küfür etmeden de bir insanın kendini daha iyi ifade edebileceğini düşünüyorum, ve daha samimi olacağını düşünüyorum, dozunu aşmaması gerekir bunun.
Aşırı derecede rahatsız olurum. Aslında benim rahatsız olmam biraz trajikomik çünkü benim ailemin çok yaratıcı küfür etme kabiliyetleri var. Neyse ki Allah'tan onlara çekmedim jsnksms
Ailem bana değil, çevreye karşı küfürbaz. Bilip bilmeden konuşmayın, başkalarının görüşlerine musallat olacağınıza kendi görüşünü belirt çünkü burda seni ilgilendirir bir konu yok.
Sana değil genel anlamda küfüre maruz kalmaktan bahsettim. Cevabı anlamamak anlamadığın şeye yorum yapmak önce siz diye hitap edip sonraki cümlede sen diye devam edip basit bi yorum yapana saldırmak. Ciddi psikolojik sorunların var tedavi görmelisin. Bu kadar tedaviye ihtiyacı olan birinin fenomen olduğu yerde seviyenin bu kadar düşük olması normal
Genel konuşma yapmıyorsunuz. Öncelikle yazdığınızı okuyun idrak edin iyice. Başkasının görürsüne musallat olan siz ve sıvı yağ gibi üste çıkmaya çalışan siz. Bana psikolojik sorunların var diyene kadar lütfen siz gidin çünkü burada sizi ilgilendiren bir konu yokken "o kadar küfüre maruz kaldığınız için bıkış olabilirsin" diyorsun bilip bilmeden üstüne üstlük genel olarak dedim diyorsunuz neyse sen ve senin gibilere meydan daha fazla açmayayım açtıkça daha çok kendinizi bir şey sanacak ve üstünlük taşlayacaksınız. Küçük bir yorumdan bunları çıkaracak kadar problemli bir insansınız.
Kendimde Küfürbazım🤣🤣🤣 sorun yok yanı karşımdakiyle Sövüşe girerim Kimin sesi kimin küfürleri basar diye genellikle kazanan ben olurum karşımdaki durur hem klavye hem ses kendıne guvenen gelsin beklerim🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Sürekli milletin anasına bacısına sövüp nokta virgül gibi her duruma ve olaya küfredenler bana itici geliyor. Böyle konuşan arkadaşlarım da var çok da severim onları ama ne bileyim, şahsen onlarla toplum içinde konuşmaya bile çekiniyorum 😅 küfür bana pek samimi gelmiyor nedense, çocuğun, kadının ve kendinden yaşça büyüklerin önünde bazıları çok rahat oluyor bu samimiyetten çok gevşeklik bence.
Aşırı. Yani ben mesela asla bir kadının yanında küfür etmem. He erkek arkadaşlarım arasında yine olur. Ama sevgilim veya normal kız arkadaşlarımın yanında özellikle cinsiyetçi küfürleri etmemeye çalışırım. Böyle sürekli bir oraya bir buraya koyan insandan da nefret ederim
Küfür yerinde edildiğinde iyi bile durur. Ama yerli yersiz dengesiz gibi söylenince kaçınılmaz bir soğuma oluyor, ne konuşuyor bu g*erzek diye düşünmeden edemiyorsun. Çenesini kapatsa da rahatlasam diyorsun içinden.
Evet, olurum. Benim hayatımda küfüre yer yoktur. Küfür kullanmam ve diyalog kurduğum insanda da olmamasını isterim. Kaba ve çirkin bir davranış. Küfür etmenin güzel ve iyi bir yanı yok, zararı var.
Yerinde ediyorsa hayır. Normal bir sohbette bile küfürlü konuşanları bence hoş bulan yoktur. Bir sinir boşalması, iyi bir espri esnasında da hoş görürüm. Ayrıca kadın küfretmez diye bişey yoktur, yeri geldi mi bal gibi de eder.
Hayır bana samimi gelmiyor. Popüler oldu ama popüler yapanlarda aynı tip geliyor. İnsan sinirlenebilir ancak bel altı vurmanın da bir nizamı vardır. Ensesine vurdugumun çocuğu ya da naif küfürler turetilebilir bence daha komik ve hoş 😎
Her 3 kelimesinden 2'si küfür olanlardan rahatsız olurum, küfür edilmez diye bir şey yok ama yerinde kullanıldığında güzel, yersiz küfür çok tatsız oluyor.
Sinir anında edilen küfürü tınlamam ama sürekli ediyorsa, her anında ağzında dolaştırıyorsa aşırı rahatsız olurum uyarırım tekrarlarsa ağzına yapıştırırım bi tane.
Evet oluyorum bir yerden sonra tahammül etmeyi geç dövesim geliyor. Kazık kadar insanlarız. Bir insan bile bile neden üslubu bozuk küfürbaz haydo olmak için uğraşır ki.
Hak ediyorsa karşı taraf ederim. Bazen bazı durumlarda bazi insanlar karşındaki kişinin de bir gururu olduğunu unutuyor. Öylesi hak ediyor. Onun haricinde edilmesinden de hoşlanmam etmem de.
Küfürbaz olan erkekse zaten alışkınım. Kadın ise herkesin içinde ediyorsa belki itici gelebilir ama sadece benim yanımda ediyorsa hoşuma bile gidebilir.
Beyefendi birisi olduğumu düşünüyorum. Ama bazen öyle geriliyorum öyle sıkışıyorum ki duygularımı küfürle harmanlayarak dışa vuruyorum. Sağlam ve kendini net ifade edebilme duygusu veriyor bana.
Küfürbaz birkaç arkadaşım var. Özünde iyi insanlar ama biz bizeyken küfür ettiklerinde rahatsız olmuyorum tabii. Ama bazıları var olmadık yerde küfür edebiliyor, onlar herkesi rahatsız eder.
Hiç küfretmeyen insanlara çok daha fazla gıcık olurum. Ki bu püriten amerikalı zihniyeti de bize fetöcülerden falan geçmiş bir şey. Dünyanın hiçbir yerinde sıradan insanlar küfretmeden konuşmuyor.