Kişilik & Karakter Küfürbaz insanlardan rahatsız olur musunuz? Pseudanor Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bonsoir!Küfürbaz insanlardan rahatsız olur musunuz?-Olurum ama belli etmem :') . <3 Küfürbaz insanlardan rahatsız olur musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Evet rahatsız olurum 1 0 Yorumla
halimizduman_aman Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl ben ederim bazen aşırıya kaçar ama arkadaş çevrem bunu sorun etmez. Herkesin yanında her yerde etmem bazıları hak ediyo şimdi 1 0 Yorumla
blaaack01 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Ne yazık ki böyle biri var sınıfımda. Kendisiyle arkadaşım bu sebepten iletişimi kopardım. Asla tahammül edemiyorum. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Küfür etmek gereksizdir Kişinin dili neyse kalbi de odur 1 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Çok itici küfür eden insanlar. Sevmiyorum küfür edenleri. 1 0 Yorumla
QUADRATURA Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet, küfürden nefret ederim. 1 0 Yorumla
Gölgesizkarakter Takip Et Master Yaş: 36 , eic 67% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Olurum. Küfür sevmem. 1 0 Yorumla
ShelbyninSigarası Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Küfürbaz insanla olan samimiyetime bağlı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet rahatsız olurum
ben ederim bazen aşırıya kaçar ama arkadaş çevrem bunu sorun etmez. Herkesin yanında her yerde etmem bazıları hak ediyo şimdi
Ne yazık ki böyle biri var sınıfımda. Kendisiyle arkadaşım bu sebepten iletişimi kopardım. Asla tahammül edemiyorum.
Küfür etmek gereksizdir
Kişinin dili neyse kalbi de odur
Çok itici küfür eden insanlar.
Sevmiyorum küfür edenleri.
Evet, küfürden nefret ederim.
Fazlasıyla olurum hem de.
Olurum. Küfür sevmem.
Bazıları aşırıya kaçıyor onlardan evet
Olurum.
Küfürbaz insanla olan samimiyetime bağlı
Evet